Şimdi Ara

İşte Black Ops II'nin Beklenen Reklam Videosu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
8.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok artık daha neler.. ilk oyunla alakası yok.. Sen ne yaptın treyarch ya ... ee woods'un zaten ölmediğini biliyorduk.. Alex mason' a ne oldu? ya abi ilk oyunda yıl 1960 larda geçiyor 2. oyun 2025 de geçiyor böyle bir saçmalık olur mu ? 2025 yılında woods'sun en az 95 yaşında olması lazım... hadi neyse karakteri geçtim.. Bu kadar berbat bir oyun zamanı olur mu ! .. siz niye devam etmiyorsunuz 1960 lardan ! .. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım.
  • bir battlefield sever olarak hosuma gitti acıkcası.
    cod a yüklenilen arac kullanımı konusunda alın size arac dercesine trailer yapmıslar.
    grafikler hakkında fazla konusmaya gerek yok hikaye insanı icine ceksin grafikler göze batmasın yeter, ek olarak f-35 kullanımı icin geniş bir harita gerekir kaldı ki bf single 'da bile
    yardımcı pilot koltuğundaydık.umarım f-35 ile oynadığımız bölüm dar bir alanda hover ile gecmez.
  • Wood 2025 yılında nasıl yaşıyor acaba 1960-1970 yıllarında adam vietnam savaşındaydı 100 yaşında filan mı bu ? Bu arada mw3 trailerını gördüğümde acayip heyecanlanmıştım ama black ops II'yi pek beğenmedim.
  • Grafikler aynımı yoksa banamı öyle geldi :S
  • bence seride grafikden daha önce değişmesi gereken şeyler vardı yeni grafik motoru da iyi olabilirdi ama beni bu bile heyecanlandırmaya yetti beni asıl korkutan bu fikir tutarsa arkasından gelen bütün oyunların bu konsepte dönmesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDemiJohn -- 2 Mayıs 2012; 8:59:32 >
  • Bende Call Of Duty serisinin Hem PC Hemde PS3 tüm serileri orjinal olarak var.Yani anlayacağınız bu oyunu seviyorum biraz :) fakat videoyu izledim ve ilk aklımdan geçen şu oldu; Bu oyunun ismimi hatalı ya Black Ops olmamalı, Call Of Duy Star Wars daha mantıklı geldi bana.Farklılık yapmak adına oyunun suyunumu çıkartıyorlar anlamadım.Beni hiç hiç heyecanlandırmadı bu sefer.

    Umarım yanılıyorumdur....
  • ARKADAŞLAR BU SEFERKİNDEN HİÇ UMUTLU DEĞİLİM ÖYLE İĞRENÇ OLMUŞ Kİ BEŞ PARA ETMEZ BARİ BLACK OPS KALDIĞI YERDEN DEVAM ETSEYDİ TUTARDI AMA BU BLACK OPS DAN BİR ASIR SONRASI


    *********************************** GEARSWAR OF BLACK OPS ***********************************
  • Grafikler daha final değil bariz bir şekilde açık! Tanıtıma pek zamanları olmamış. Beklemedeyiz. !
  • ne olmuş woods'a öyle çökmüş resmen :)

    ama oyunda baya yenilikler var heyecanla bekliyorum ...
  • Gün boyu beklediğim ''Call of Duty: Black Ops II''nin ilk traileri şu an geldi. Her sene savunduğum seriyi bu sene savunmayacağım. Ne yazık ki üzgünüm ama artık Call of Duty heyecanı benim için bitmiştir. 2025 ve robotlar? Dalga konusu olarak Call of Duty gelecekte olur diyorduk biz. Modern Warfare 3, 2016'dan sonra geçiyordu ve gayet süperdi. Ne yazık ki film tadında gerçekçi hikayenin, bize yansıtılan o gerçekçi savaş MW3'e kadarmış. Şu an oyun motoru bile yenilenmiş olsa umrumda değil. Herşey motor değildi bu seride, hikayeydi. Treyarch ne güzel Call of Duty serisi senin ellerinde olacaktı, tam Infinity Ward da dağılmışken, Robert Bownling bile ayrılmışken... İlk Black Ops süperdi. Vietnam ve Soğuk Savaşı harika bir şekilde yaşadık. Frank Woods'un ölmemesi sevindirmişti, artık anlamı yok. Sadece bitirmek amaçlı oynayacağım bunu. Medal of Honor: Warfighter, Ekimde beni bekler... (Görelim bakalım Activision bu sene para basacak mısın? CEO Bobby Kotick, Bobi Kütük olacak ehehe)

    ''Call of Duty 3'' ile serinin gelmiş geçmiş en berbat oyununu yapan Treyarch, 2007 de ''Game of the Year'' ödülünü alan Infinity Ward yapımı Call of Duty 4: Modern Warfare'den sonra ''World at War'' ile COD4'ün üzerine rezillik katmıştı (Yine de iyiydi). Neyse ki 2010 da kendini toparlayıp ''Black Ops'' ile çığır açan Treyarch, Infinity Ward'ın dağılması ile seriyi tam ellerinde tutup, king olacakken 2012 de her zamanki geleneğini sürdürerek ''Black Ops II'' ile daha da berbat bir yapıma imza atma peşinde. Biliyorum Kingsin Treyarch ama FucKİNG!

    ''Battlefield 2142'' tadında olabilir ama ''Black Ops II'' ismi hiç yakışmadı. Para basan firmasınız başka isim hakları alın ''2025'' diyin şuna. ''Call of Duty'' ismini taşıyan her oyun para basacak diyorsanız bununla yanılıyorsunuz. Göreceğiz sene sonu...

    Geçen sene ''Battlefield 3 mü? MW3 mü?'' diye tartışmaya girdiğim arkadaşlara gelirsek, her şey grafik olmuyor. Black Ops II gibi bir oyun isterseniz ''Frost Bite 2 ya da Cry Engine 3'' ile yapılsın artık umrumda değil. Bitirmek için oynamaktan ileriye gitmeyeceğim.




  • Woods'un anlatımından Black Ops hikayesini böyle sonlandıracaklar. Bir nevi Woods'un bakış açısından "bak dünya ne hale geldi?" ya da "bak Call of Duty ne hale geldi?"
  • woods un yaşadığına şaşıralanlar komiksiniz. kenan evren bile hala yaşıyor bırakın oda yaşasın zaten 60 yaşında göstermiyorki adamın ağı gitmiş vahı kalmış eli kolu titriyor.
  • Bu ne ya Modern Warfare 15 olmuus hic beyenmedim cod cuyum ama hayir bu sene Hayir
  • Valla kimse kusura bakmasın ama biri sifonu çeksin...

  • rezillikten öte hiç bir şey değil. bunu bir crysis ve battlefield fanı olarak söylemiyorum. oyuna genel bakış açısından bakarak söylüyorum. treyarch ve call of duty bu noktada bitmiştir nokta
  • youtube da biri yazmış notice in 2025? the graphics still look like shit.... birde bu oyundan anlamayan ergen kılıklıya bir sürü vote vermişler. cevap yazdım çünkü yıl olmuş 2025 hurda konsollar hala kullanımda yeni konsol yoksa yeni grafik motoruda yok! anlaşılan 2013 e kadar bu grafik grafik diyen şom ağızlılardan kurtulamayacaz anlaşıldı.
  • Bir fan gözüyle bakmıyorum ama bu aletler gerçekte var neresi saçma ?
  • Bir efsaneyi ne hale getirdiler şuraya bak:S Grafikler gelişmiş ama bu sefer de hikayesi tırt.at sürme ne alaka codda ya? iyice konseptten sapıp saçma yerlere doğru gitmeye başlıyor hiç hoş değil.black ops serisinden ümitliydim ama bu rezaletten sonra codun devrinin harbi bittiğini gördüm.mohu alır geçerim bu seneyi.artık yetti bu call ofun saçmalıkları cidden yetti.adamlar utanmadan sıkılmadan çıkaracaklar şimdi bunu öyle mi?:S yazık.jason west bin kere ölüyordur şu videoları izleyip.
  • Bimiyorum ama bu oyun çıktıktan sonra activision treyarch ı kovabilir.Tamam güzel ama biz öyle oyunları sevmeyiz.
  • Sabahın 7 sinde kalktım sırf bu vidyoyu izlemek için ama hayal kırıklığından başka birşey değil Treyarch gelecek teknoloji senin neyine be sen şimdi ki teknolojiye bakta oyun motoru yap.Al işte okula moral sıfır gidiyorum gelde ders işle bugün.Treyarch hiç anlamıyon halimizden yazık valla yazık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.