Şimdi Ara

İşte benim hayalim ( Rıdvan ve alex içerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes kabul etsin Türkiye de ki futbol teknik bilgisi en yüksek insanlardan biri Rıdvan Dilmen.. Ayrıca bir Fenerbahçe aşığı.

Benim hayalim ve Fenerbahçe için çok çok iyi olacağını düşünüyorum, Rıdvan dilmenin teknik direktör olması

Alex'in Sportif direktör olması

Aziz Yıldırımın gitmesi.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

• ''teknik bilgisi en yüksek insanlardan biri Rıdvan Dilmen..'' Burdan sonra okumayanlar ?
  • zeki önder özen der ve giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

zeki önder özen der ve giderim

zeki önder özenden mourinho nun bile yanına yardımcı direktör olur ancak kartalspora bile teknik direktör olamaz.Çünkü adamda lider ruhu yok.Adamda aykut kocaman kadar bile liderlik yok.Adamın teknik taktik bilmem ne ....ik bilgisi çok çok üst düzey ancak başarılı olamaz adamın egosu yerlerde.Bu adamda biraz kendine güven olsa biraz ego olsa biraz da liderlik ruhu olsa üzerine hoca olmaz.Fenerbahçe sonrası çalıştığı takımlarda açık ara başarısız oldu.Zicoyla olduğu dönemdeykende asıl mimarıdır o başarıların

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

''teknik bilgisi en yüksek insanlardan biri Rıdvan Dilmen..'' Burdan sonra okumayanlar ?

Tabi en iyi teknik bilgisi olan kişi Aykut KOCAMAN dir haklisin onun gibisi bilgili süper bir teknik adam gelmez daha yeryüzüne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Rıdvan Dilmen'in bilgisi olduğu doğruda fenerbahçeye en büyük zararı kendi çocukları veriyor bu yüzden parasının hhakkını veren ve kendini ıspatlamış bir ecnebi hoca daha yararlı olur kanaatindeyim bkz: daum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.