Şimdi Ara

işte beklenen interlude server L2Alucard!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L2 Alucard will bring a mid-rate server, retaining retail config. focusing on the pvp.

- Platform L2OFF - Official files
    - Server no custom
    - Rates: Exp: 75x / Sp: 75x / Adena: 100x
    - Chronicle: Interlude (C6) L2OFF
    - Auto learn skills
    - Auto loot - (Automatic pick up)
    - Offline shop (12 Hours)
    - Balanced classes
    - 1º, 2º and 3º jobs doesn't need quest
    - Subclass: (Custom system)
    - Noblesse: Retail like quest
    - No Augmentation skills
    - Fusion skills: 100% working
    - NPC shops
    - Olympiad system: 100% working
    - +6 Enchanted set effects: 100% working
    - Geodata 100% working
    - Server will include beta testing

Shop:

- Armors [ C ], [ B ], [ A ] on sale for Adena and [ S ] Items are crafted with area farm drops.

Enchant Info:

- Safe: +3
    - Max Weapon enchant: +16
    - Max Armor enchant: +10
    - Max Jewels enchant: +10

Buffs:

- AIO buff system with all buffs
    - NPC buffer (Support buffs - with COV)
    - Buff protect skill (Protects against buffs)
    - Buff slots: 24 slots working properly
    - Scheme Macro Buffs
    - Aio Party Buff
    - Aio Skill (Only AIO) - Increases MP,MP Regen and Casting Speed
    - Aio Buffs (2 Hours)
    - Npc Buffs (1 Hour)
    - Characteres Buffs Retail

Events:

- Events: TvT (TeamVsTeam)
    - No restriction items and enchant
    - Extra events made by our staff

Olympiad:

- Fight time : 6 minutes - New periods on each 15 days.
    - No Based-Class
    - No item's restriction
    - No limit enchant
    - Allows to register only 1 character by computer

Modifications:

- Farm system: custom drop areas
    - Chaotic zone at big boss area (pvp zone)
    - All epics boss: Level 80
    - Infinity shot.
    - Spawn Protection.
    - NickName changes color in the chaotic zone
    - Chaotic Zone and no Recall in Epic Boss area.
    - Newbie Ticket free for change weapons and armor D, C and B Grade..

Farm Zone:

- Wall of Argos
    - Abandoned Coal Mines
    - Forgotten Temple - Low Rate Area (When you port to lowrate area you will lose your buffs, and can only use buffs retail, so the server will have the diversity of all the classes, and restriction mana potion... lke this, some gonna learning and others just remember the old school).

Additional Information:

- Protection SQLI on our Website
    - DDoS Protection
    - Protection against Walker, Net, Tower or any other BOT
    - Website with DDoS protection

Donater:

AIO - (Monthly).
    Noblesse Status.
    Subclasse Status.
    Full Recommend.
    Donation Coin.
    Remove PK Points.
    Clan Reputation and Skills

Respawn Boss:

- Queen Ant
    - Chaotic area
    - LV 80
    - Respawn: (40 hours +1 hour random).

- Zaken
    - Chaotic area
    - LV 80
    - Respawn: (48 hours +1 hour random).

- Baium
    - Chaotic area
    - LV 80
    - Respawn: (126 hours +1 hour random).

- Antharas
    - Chaotic area
    - LV 80
    - Respawn: (130 hours +1 hour random).

- Valakas
    - Chaotic area
    - LV 80
    - Respawn: (198 hours +1 hour random).

- Frintezza
    - Chaotic area
    - LV 80
    - Respawn: (78 hours +1 hour random).

- Core
    - Chaotic area
    - LV 80
    - Respawn: (42 hours +1 hour random).

- Orfen
    - Chaotic area
    - LV 80
    - Respawn: (42 hours +1 hour random).

- Barakiel
    - LV 80
    - Respawn: (4 hours + 1 hour random).

More information about the server visit Forum

www.l2alucard.com

kaldıysa forumda hala interlude oynayan, çokça clan bekliyor bu serverı kaçırmamalısınız
    http://akametamorfoz.tk/index.php?topic=19.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 8 Ekim 2013; 23:51:23 >

• Bu konuyu biz açacaktık lan.
  • Bayrama yakın açılması çok kötü oldu
  • Hemde çok. Şahsen başlamamayı bile düşündüm
  • açılsında oynayak o zaman
  • Spellsinger açıp ticarete açılıyorum iç dış 15 lira, kamyon 30 lira.
  • varmı başlayan oyuna
  • Öncelikle bu yazıyı kimse üstüne alınmasınmı size bi sıkıntımı anlatacam bilgisi olan yardımcı olsun

L2Alucard'a başladığım günden itibaren bi arkadaş bana en az 30 farklı char açıp sürekli küfür ediyor block yapıyorum yeni char açıp küfür ediyor allblock yapıyorum oyunda bulup küfür ediyor ve ettiği küfürler ele avuca sığmaz dereceden aile karıştıracak kadar diyeyim. Eğer bunu yapan burdan birisiyse ve ortaya çıkmaya cesari varsa söz veriyorum neredeyse yanına gidip konuşacam bu iş böyle olmaz artık sıkıldım bunu yapanı bilmiyorsunuzdurda artık elimde ne imkan varsa kullanmaya başladım eğer benimle bi derdin varsa da oyundan bana küfür etmek yerine konuşmayı tercih et sorunlarımızı çözelim çocukça hareket etme.
  • Her kimse, zamanında iyi koymuşun canı acımış veyselim boşver.
  • Kim olduklarını öğrendim bi istanbul yolculuğum var şimdi inşallah kendime hakim olurumda 2. dvp vakası yaşanmaz
  • Kardeşim oyun bi oyun için gerek yok böyle şeylere zamanında banada böyle şeyler yapiyorlardı tek sana bana aliye veliye değil akıl yaşından şüphe duyduğun herkez böyle şeyleri yapabiliyor.Gül ve gec derim.Kimseyi takmamaya gayret etki sakin bi oyun oynuyabilesin. :) Bu arada dun gece bizi arkadan vurdunuz unutmadım değil tam ruslari sandiwich edicekken bi baktik arkadan siz geldiniz Sende vardin galiba olmadı şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 19 Ekim 2013; 12:09:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

Kardeşim oyun bi oyun için gerek yok böyle şeylere zamanında banada böyle şeyler yapiyorlardı tek sana bana aliye veliye değil akıl yaşından şüphe duyduğun herkez böyle şeyleri yapabiliyor.Gül ve gec derim.Kimseyi takmamaya gayret etki sakin bi oyun oynuyabilesin. :) Bu arada dun gece bizi arkadan vurdunuz unutmadım değil tam ruslari sandiwich edicekken bi baktik arkadan siz geldiniz Sende vardin galiba olmadı şimdi.

olay biraz karışık yani ben o adamları bulup bişeyler yapmazsam vicdanım rahat etmicek

ya bide o vurma olayında ruslara dalacağınızı biz pvp bittikten sonra fark ettik sonradan dedik keşke vurmasaydık diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysheLL Manifesto -- 19 Ekim 2013; 12:40:17 >

• quote:

Kardeşim oyun bi oyun için gerek yok böyle şeylere zamanında banada böyle şeyler yapiyorlardı tek sana bana aliye veliye değil akıl yaşından şüphe duyduğun herkez böyle şeyleri yapabiliyor.Gül ve gec derim.Kimseyi takmamaya gayret etki sakin bi oyun oynuyabilesin. :) Bu arada dun gece bizi arkadan vurdunuz unutmadım değil tam ruslari sandiwich edicekken bi baktik arkadan siz geldiniz Sende vardin galiba olmadı şimdi.

Yaw şimdi dost düşman belli değil. Fark ettinmi bilmem hala ally yapmadık bekliyoruz. Bi pvp çıkınca bak bu dost şu düşman diyemiyoruz biraz tek takılmaya çalışıyoruz ama türklerin çoğunluğundan yana değiliz bunu açık net söyliyeyim. Kişisel olarakda seninle bi sıkıntımız yok onuda belirtmek isterim aklında bişe olmasın. Bidakine dikkatli olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

quote:

Yaw şimdi dost düşman belli değil. Fark ettinmi bilmem hala ally yapmadık bekliyoruz. Bi pvp çıkınca bak bu dost şu düşman diyemiyoruz biraz tek takılmaya çalışıyoruz ama türklerin çoğunluğundan yana değiliz bunu açık net söyliyeyim. Kişisel olarakda seninle bi sıkıntımız yok onuda belirtmek isterim aklında bişe olmasın. Bidakine dikkatli olalım

Makarasına yazdım zaten onu tabikide vurucaksınız. Ruslari erken görseydiniz ben eminimki öncelikli olarak onları keserdiniz sonra biz kapisirdik çünkü onların ptsinde 3 bp vardi yanilmiyorsam ve hepsinde s grade am vardı hatırladığım kadarıyla Aslında bizdede biraz hata vardi orada Raidcallde Kimse söylemedi arkadan bunlar geliyor diye veya kimse arkasına bakmadı bende dahilim buna İşte arkadan vurmasaydınız onları patates edicektik onlarda başka br clanla kapisiyordu o arada :D Neyse sağlık olsun Sknti yok devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 19 Ekim 2013; 13:40:00 >

• Sıkıntı yok tabi yaw oyun yüzünden birbirimizimi kemirecez.d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 19 Ekim 2013; 22:21:15 >
  • birkaç sorum olacak;

1) Şuan aktif Türk clanı varmı?
    2) Oyunda sizde de az da olsa lag var mı?
    3) S grade Recipler sadece npcden mi alınıyor yoksa spoil mi etmek gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

birkaç sorum olacak;

1.Veysellerin clan var Türk clanı olarak
    2.Lagg yok 2ci Serverdan giriş yapmayi dene.
    3.S grade Recipleri Spoil yapabiliyorsun COA VEYA WOAdan ama baya bi düşük ratesi var.
  • ~SiD~ kullanıcısına yanıt
    1. Manifesto artık internacional bi clan Türk de var yabancıda.
    2. Lag serverdan değil Allah belenı versin ttnet
    3. Spoille uğraşmaya gerek yok bence giranda hep ucuza satıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

birkaç sorum olacak;

oynamayı iyi biliyorum diyorsan spotless'e bi pm atmanı öneririm ama mid rate server bize yetişebilirmisin ki kısa sürede
  • quote:

oynamayı iyi biliyorum diyorsan spotless'e bi pm atmanı öneririm ama mid rate server bize yetişebilirmisin ki kısa sürede

dostum maksat beraber oyun oynamak. İtemi olan adam lazım diyosan o zaman benim gibi clan soran adamların hiç işi yok serverda? :) İngilizce konusan herhangi bir clanda da tabiki oynanabilir.. AM recipe dışında bi sıkıntım yok onuda parayla alıcaz demekki.
    Solo kasmak sıkıntılı yani clansız takılırsan illaki pk lıyolar..

@Witchblade*

quote:

2.Lagg yok 2ci Serverdan giriş yapmayi dene.

2. server derken ? Benim sistemden girişte şuan tek server görünüyor listedE?

@~SiD~

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.