Bildirim
İşte Bardın Gücü!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Youtube çalışmıyor. -
bekledim bekledim açılmadı -
Alla alla bende açılıyor? -
Video yu bilmiyorum ama, PvP de ne çekiyorsam bard lardan çekiyorum. 2 vuruşta alıyorlar nukeleri ile... -
e yükleyen sensin sende çalışır her pc senin pc mi -
Walla bende de gorunmuor ama merak ettım neymiş bu bardlardan korkulacak şey daha savaşan bard gormedim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Google- -- 23 Ağustos 2008; 19:44:46 > -
quote:
Orjinalden alıntı: kittyMiE
e yükleyen sensin sende çalışır her pc senin pc mi
Açamıyorsan dns ayarlarında
@Manisalı45
Ah bi video açılsa harika bir şey ya resmen şaşırdım
Harika skiller var ya hele o alan skili off yani wizard kadar güçlü emin ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M£L!H -- 23 Ağustos 2008; 20:04:31 >
-
http://www.youtube.com/watch?v=aiyilcCsnz4&feature=related
girmiyorsa dtunnel.com girip
yaz -
videonun adı nedir -
quote:
Orjinalden alıntı: bekir14
videonun adı nedir
Battle Bard LVL 90
Youtubeye başka yollarla girenler bunu yazsın -
www.yasaktube.com a girip Battle Bard yazarsanız cıkıo ^^ wow barda bak dagıtıo resmen dehşet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir14 -- 23 Ağustos 2008; 19:58:43 > -
Bard kasasım geldi. -
Walla bu videodan sonra bard mı açsam die dsndum :) -
85 lvl bard penonlarda 90 lvl wizarddan hızlı kasıyodu beni... adam yürürken nuke fln atıyo yürümüyo zaten sanki uçuyo -
adam gerçekten iyimiş pot kullanmıyor recory hp mp kullanıo
adam yakındakilere alan vuruo tek bulanı tek atıo 2 kişi yanyana uzaksa alan sızma kullanıo genelde wizard bu -
youtube açılmış
wizarddan tek farkı ölmemesi gibi bişeymi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ichigo Kurosaki -- 23 Ağustos 2008; 20:19:29 > -
Lv 90 vs Lv90'Da tek başına hiç birşey yapamıyor emin olun , Ben 88 nuker im Snowsuz bana vurdugu max damage 8k , snowla 4-5k ya kadar iniyor.
Ayrıca Mag def oldukca düşük, Tam bir takım oyuncusu diyebilirm bu build için , -
Dedim ne iş meğersem bizim Guardia ymış , Avalon un takım ruhunu , 8 li partilerini , kale savaşlarında neler yaptığımızı gösteren çok güzel bir video bir bard değil herkes iş yapar o pt de , hani yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş şey demişti çok GraL bir arkadaştı kendisi bizde öyle sizin gbi pasif hiçbir şey yapmadan sadece buff basmak için duracak bard charlar kasacak adamlar yok demişti -
Bana o video da bi tane 90 Lv char gösterirmisin Guardia'nın kestikleri arasından ? 80- Charları kesmek full int bi char için o kadar zor olmasa gerek ?
Benzer içerikler
- joy sro
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- silkroad thief olma
- pk atmak ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X