Şimdi Ara

İşte avea'nın gerçek performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet işte avea nın hizmet kalitesi arkadaşlar.Aylardır başıma geliyordu en sonunda dayanamadım ve fotoğrafladım.Hep avea beni rezil etti.Biraz da onlar rezil olsun.

Resimler hiç bir şekilde montaj değildir.Sadece isimleri kapattım.Özellikle üçüncü resme dikkatini çekiyorum

Birde 9333 hattından yaptığım kayıt var inşallah onu da ekleyeceğim.

• Normaldir, 24 saat rötarlı gelen mesajlarda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Normaldir, 24 saat rötarlı gelen mesajlarda var
    zamanında silmeseydim onları.neyse yine olur zaten.bende eklerim buraya
  • teknoloji bu kadar hızla gelişirken avea nı teknolojisi ters tarafa mı gidiyor ne?
  • bir şey soracağımm
    bu olay hangi marka telefonlarda var
    nokia telefonlarda görülebiliyor mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

bir şey soracağımm
    bu olay hangi marka telefonlarda var
    nokia telefonlarda görülebiliyor mu

Bu telefon Sony-Ericsson K700i.Diğerlerini bilmiyorum
  • 6 yıldır aria kullanıcısıyım ve hiç bir şekilde böyle bir durum yaşamadım.sony ericsson'larda telefon kapalıyken gelen smsler de resimdeki durumu ortaya çıkarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ben aria ken aldığım hattımı hala kullanıyorum ben çok memnunum 3 seneye yaklaştı.sadece bazı yerlerde çekme sorunuyoluyo yoksa bence gayet iyi turkcell aldım yeni ve kullanmayı düşünmüyorum
  • K700 - w700 ile Benim attığım mesajlarda anında teslim bilgisi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: atahandl

6 yıldır aria kullanıcısıyım ve hiç bir şekilde böyle bir durum yaşamadım.sony ericsson'larda telefon kapalıyken gelen smsler de resimdeki durumu ortaya çıkarıyor.

Telefonum 24 saat açıktır.Hiç bir zaman kapanmaz.Hatta diğer arkadaşlarımada oluyor ve dün attığım mesaja bugün cevap yazıyorlar fark etmeden.bu avea nın rezilliğinden başka bir şey değil.maslak,levent,4.levent,kadıköy de de çekmiyorsa avea kapatsınlar onlarda kurtulsun bizde kurtulalım
  • aveayla uğraşmaya deymez..vodafone a geç rahat et..
  • Bu sıklıkla yaşanan bir sorun.
    Şebekenin yoğunluğu nedeniyle yaşanan bir sorun olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

aveayla uğraşmaya deymez..vodafone a geç rahat et..

vodafone aveadan daha fazla yatırım yaptığından değil bedava sms vermeyerek talebi azalttığı için rahat ileteşem imkanı sunuyor.
  • avea keçiörende bile doğru düzgün çekmiyor bi de reklamlarında sürekli kapsama alanını vurguluyor bence bu tür reklamlar kullanıcıları rahatsız ediyordur
  • Avea Türkiye'nin %93,3 ünü kapsıyorsa İstanbul ve Ankara kesin bunun dışındadır
  • Bu sorun bölgesel bir sorun. Kesinlikle telefondan kaynaklanmıyor. Özellikle Ankara, İstanbul, Konya gibi büyük şehirlerde yaşanıyor. Öte yandan küçük şehir ve ilçelerde genellikle bir sorun çıkmıyor. Avea'nın hedef kitlesi zaten büyük şehirler kesinlikle değil. Turistlik merkezler ve küçük şehirler. Benim telefonum da sony Ericsson K750i bir gün arkadaşıma bir buluşmaya yarım saat geç kalıcağımı telefonla arayamayınca(şebeke hep meşguldü) mesajla birdirmiştim. Ben tabi geç kaldım arkadaşda ağaç oldu. Vodafone da hiç bu olayı yaşamadım. Bir ara cep öğrenci yeni çıktığında gece biraz meşgul oluyordu ondada en geç 3 deneme de düşüyordu hat. Yani diyeceğim avea ile yolda kalma riskiniz hep var. O yüzde 93 kapsama alanıda kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Eğer Ankarada çekmiyorsa bana göre o şebeke zaten hiçbir işe yaramaz.
  • 3 GSM hattınıda kullanana birisi olarak tarafsız sms yorumu yapacağım..

Türkcell : Açıkcaı çok fazla sms konusunda bilinen bir hat değil. Kullanıcıları konuşma ve çekim kalitesinden dolayı sms olayında hiç sorun olmadığını zannediyor. Ancak bu zamana kadar 3 kere 500 sms kampanyasından faydalanmak istedim ve üçündede memnun kalmama rağmen maximnum sorun elde edemedim. Bir insanla üst üste mesajlaşmada çok yetersizler. Gelen mesaja anında evet yazısı gibi kısa yazılarla geri dönüldüğünde genelde ulaşması gecikiyor. Bazen 1 gün geç gidem sms ine bile rastlasanızda kötü değil...Çok fazla kullanan olsa çıkamaz işin içinden diye düşünüyorum..

Vodafone : Artık sms ile ilgili bri sorunu kalmadı gibi. Telefon açıkken ulaşımda neredeyse 0 hata ile iş yapıyor.Ancak artık kaç kişi Vodafone sms kullanıyor onuda düşünmek lazım. Açıkcası ayda hattımdan 50 sms i geçmeyecek şekilde sms atarım ve genelde çok başarılı..Ama herkese sms verse ve 20 kontöre 250 sms gibi bişey yapsa ne kadar başarılı olur düşünmek lazım..

Avea : Bu konuda ne kadar eleştirilsede benim için vazgeçilmez sms hattım. SMS ulaşımında çok az sorun yaşıyorum. Bazen bir gün geç gittiği bile olsada bu 100 sms te bir tanesinde oluyor. Türkiyede 39 kontör 500 sms satın alınabilen yada 250 kontöre 150 hediye sms veren başka hat zaten yok. Nankörlük etmeyelim aveaya. Ben memnumum çöevremde memnun sms himzetinden kısaca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 14 Temmuz 2007; 16:25:02 >

• avea %93 lük kapsama alanı deyip duruyor ya akıl var mantık var ankarada doğru düzgün çekmeyen bir hattın kapsama alanıını vurgulayarak milleti sinir mi etmeye çalışıyor bence bu reklamlar bir pazarlama hatası
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

3 GSM hattınıda kullanana birisi olarak tarafsız sms yorumu yapacağım..

Türkcell : Açıkcaı çok fazla sms konusunda bilinen bir hat değil. Kullanıcıları konuşma ve çekim kalitesinden dolayı sms olayında hiç sorun olmadığını zannediyor. Ancak bu zamana kadar 3 kere 500 sms kampanyasından faydalanmak istedim ve üçündede memnun kalmama rağmen maximnum sorun elde edemedim. Bir insanla üst üste mesajlaşmada çok yetersizler. Gelen mesaja anında evet yazısı gibi kısa yazılarla geri dönüldüğünde genelde ulaşması gecikiyor. Bazen 1 gün geç gidem sms ine bile rastlasanızda kötü değil...Çok fazla kullanan olsa çıkamaz işin içinden diye düşünüyorum..

Vodafone : Artık sms ile ilgili bri sorunu kalmadı gibi. Telefon açıkken ulaşımda neredeyse 0 hata ile iş yapıyor.Ancak artık kaç kişi Vodafone sms kullanıyor onuda düşünmek lazım. Açıkcası ayda hattımdan 50 sms i geçmeyecek şekilde sms atarım ve genelde çok başarılı..Ama herkese sms verse ve 20 kontöre 250 sms gibi bişey yapsa ne kadar başarılı olur düşünmek lazım..

Avea : Bu konuda ne kadar eleştirilsede benim için vazgeçilmez sms hattım. SMS ulaşımında çok az sorun yaşıyorum. Bazen bir gün geç gittiği bile olsada bu 100 sms te bir tanesinde oluyor. Türkiyede 39 kontör 500 sms satın alınabilen yada 250 kontöre 150 hediye sms veren başka hat zaten yok. Nankörlük etmeyelim aveaya. Ben memnumum çöevremde memnun sms himzetinden kısaca..

her kelimesi doğru ve katılmamak mümkün değil süper özetlenmiş

• avea şebekelerinde bazen garip şeyler oluyor. dün gece 3 de hatlar o kadar boşken nişanlıma mesaj yolladım bugün akşam 5 gibi falan ulaşmış..ayrıca benim bulunduğum yerde ankkara/yenimahalle 2 gün önce 9333 aradığımda bağlanıyodu ama hiç ses gelmiyodu..bazende özellikle kapalı havalarda birisini arıyosun, tel yarıdan fazla çekiyo görünüyo ama bağlanmıyo, görüşme bitti, şebele yok felan diyo ilginç..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.