Şimdi Ara

IstBAR nedir? Nasıl Temizlenir? Temizleyemedim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde gördüğünüz IstBAR adlı baş belasını bir türlü temizleyemedim. Denediğim yöntemler:

1. PcCillin (güncel)
    2. Ad-Aware-SE (Güncel)
    3. Spy Sweeper (Güncel)
    4. CWShredder (Güncel)
    5. Spy Substrack (Güncel)
    6. Spybot Search&Destroy (Güncel)
    7. Microsoft AntiSpyware (Güncel)

* Güvenli kipte de denedim, olmadı.
    ** Manuel olarak da silinmiyor, değişiklik dahi yapılmasına izin vermiyor.
    *** Microsoft AntiSpyware başarıyla sildi diyor ancak silinmiyor.
    Ne yapmalıyım, nasıl silebilirim?

• hojam boqtan bi spy bula$mı$..En kolay yolu sistem geri yükleme..önemli dostyaların yedegini al..
    neden silemedigine gelince sen onu kayıt defterinden silsen bile system32 klasöründeki dosya onu kayıt defterine geri kopyalar..muhtemelen firewallsız bi modem kullanıyorsundur..oda yine windowsa yüklemi$ oldugu dll i kullanarak tekrar kendini system 32 ye kopyalar..efet microsoft antispyware siliyor ama .exe sini silemiyor..
  • hojam google da bunu buldum i$ine yarar..

Tıkla
  • ben bilmem onu benim beim bilir allah kolaylık varsin yaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

hojam boqtan bi spy bula$mı$..En kolay yolu sistem geri yükleme..önemli dostyaların yedegini al..
    neden silemedigine gelince sen onu kayıt defterinden silsen bile system32 klasöründeki dosya onu kayıt defterine geri kopyalar..muhtemelen firewallsız bi modem kullanıyorsundur..oda yine windowsa yüklemi$ oldugu dll i kullanarak tekrar kendini system 32 ye kopyalar..efet microsoft antispyware siliyor ama .exe sini silemiyor..

Sanırım iş sandığımdan daha ciddi. Bilgisayarı formatladım bu yüzden, yeniden kurddum, update halen sürüyor. Yani sistem geri yükleme işi çözüm olmaz sanırık. Formata bili banamısın demedi bu yaa! Ya da modem kurulurken gliyor, bilemiyorum. Afedersiniz ama sanırım moqtan bir modem, Taiwan malı, PIKATEL usb. Dial up bağlantı kurup çalışıyor.

• BEYİN Mİ BİLİR? Benim için beyine bir tel çekip sorsan çok sevinirim. Ama sanırım Rccp arkadaşın yardımı işe yarayacak. Çözüm olmazsa sana tekrar dönerim
    quote:

Orjinalden alıntı: asushlk

ben bilmem onu benim beim bilir allah kolaylık varsin yaaaaaa

• firewallsız modemlere saldırı oluyor..modemi degi$men en hayırlısı ba$a cıkılımıyor..istbar gider ba$ka spy gelir..ii bi firewall kullan belki yardımı olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi bir firewall önerir misin recep kardeş?
    quote:

firewallsız modemlere saldırı oluyor..modemi degi$men en hayırlısı ba$a cıkılımıyor..istbar gider ba$ka spy gelir..ii bi firewall kullan belki yardımı olur..
  • ben avastin kini kullanıyorum pro edition..
    mcaffee ninkide iyidir..

Not: recep degil Racip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 14 Temmuz 2005, 15:01:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

Resimde gördüğünüz IstBAR adlı baş belasını bir türlü temizleyemedim. Denediğim yöntemler:

1. PcCillin (güncel)
    2. Ad-Aware-SE (Güncel)
    3. Spy Sweeper (Güncel)
    4. CWShredder (Güncel)
    5. Spy Substrack (Güncel)
    6. Spybot Search&Destroy (Güncel)
    7. Microsoft AntiSpyware (Güncel)

* Güvenli kipte de denedim, olmadı.
    ** Manuel olarak da silinmiyor, değişiklik dahi yapılmasına izin vermiyor.
    *** Microsoft AntiSpyware başarıyla sildi diyor ancak silinmiyor.
    Ne yapmalıyım, nasıl silebilirim?

valla dostum sana şuan mesaj yazdığım pc bundan 1,5 ay önce bu olayı içinde barındırıyordu bende senin gibi kullanmadığım spy programı kalmamıştı fakat güvenli kipden gayet kolay bir şekilde %100 sildim dosyayı pc den programa gerek kalmadan sadece güvenli kip sayesinde sildim sen nasıl silemedin anlamadım

• xoft spy programını deneyebilirseniz ben çok memnunum google dan aratıp bulabilirsiniz rahatlıla.
    umarım işinizi görecektir.
    ayrıca antivirüs olarak ne kullanıyordunuz
  • SPYWARE DOCTOR BUNU SİLİYO BANADA GELDİ AMA SİLİNDİ AYRICA MİCROSOFT SPYWARE İN UPTODATE MI DEİLSE Bİ UPDATE EDİP SONRA GENE SCAN ETTİR BAKALIM SİLECEKMİ
  • hocam bu da taradı ama hiçbirşey bulamadı. Diğer çözümleri deneyeceğim artık ama umudum azaldı.

quote:

hojam google da bunu buldum i$ine yarar..

Tıkla
  • Spyware Doctor yükledim, buldu ama register etmeden silmiyor? Satın mı almam gerekiyor? Freeware olanı yok mu, ya da yardımcı olabilirmisin?

quote:

Orjinalden alıntı: orchun

SPYWARE DOCTOR BUNU SİLİYO BANADA GELDİ AMA SİLİNDİ AYRICA MİCROSOFT SPYWARE İN UPTODATE MI DEİLSE Bİ UPDATE EDİP SONRA GENE SCAN ETTİR BAKALIM SİLECEKMİ
  • korkulacak bişi değil diye biliyorum imesh ile bi ilgisi var sanırım.
    spyware doctor kesin kaldırmıştı bende ama imesh i çalıştırınca geri geliyordu. bu arada modemim de firewall var software firewall da ama nafile!
    bu arada böyle ufak nedenlerden sistem formatlamayın gözünüzü seveyim. iş çıkarmayın kendinize durduk yere.

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.