Şimdi Ara

istatistik okumak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bölüm hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.İstatistik okuduktan sonra ne gibi yerlerde çalışabilirim? Bir de istatistikte hacettepe odtünün önünde geliyor diye duydum bu doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaolin1993 -- 19 Temmuz 2011; 13:44:15 >

• Valla istatislik okuyan bir arkadaşım var baya zor diyordu.. Zaten fizik, istatislik ve tıp en zor 3 bölüm olarak anılır.. Bunları göz önünde bulundur.. İş alanı vs. hakkında bilgim yok..
  • Ben bu sene bıraktım istatistiği. En başında çok çok zor bi bölüm, iş imkanları harika değil farkettiysen en kral istatistiğin sıralaması 33000 daha sonra gelen 74000le alıyor bence bu sana bir fikir verebilir.
  • kasiyer olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaolin1993

arkadaşlar bu bölüm hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.İstatistik okuduktan sonra ne gibi yerlerde çalışabilirim? Bir de istatistikte hacettepe odtünün önünde geliyor diye duydum bu doğru mu?

Burası hemen hemen doğru en iyi istatistik hacettepede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: titta

Ben bu sene bıraktım istatistiği. En başında çok çok zor bi bölüm, iş imkanları harika değil farkettiysen en kral istatistiğin sıralaması 33000 daha sonra gelen 74000le alıyor bence bu sana bir fikir verebilir.

hangi üniversitedeydin ve bölümü zor olduğu için mi bıraktın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaolin1993 -- 19 Temmuz 2011; 17:38:17 >
  • bir arkadaşımın arkadaşının dediğine eğitim olarak matematiğe yakın ancak ondan çok daha zor bir bölüm, yazılım a yönelen mezunlar varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya Okumak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.