Şimdi Ara

İstanbullu arkadaşlar yardım edebilirmi? yenikapı- ataköy ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istanbula geliyorum büyük ihtimalle deniz otobüsü ile gelicem ama yenikapıdan ataköy9'a (atrium) nasıl gidilir hiç bilmiyorum bilen bi arkadaş tarif edebilirse sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosis -- 18 Şubat 2007; 20:25:00 >

• deniz otobusunden inince bir taksiye atlarsın "ataköy atrium" dersin taksimetre açılır
  • yenikapıda inicen karşıya geçicen eminönü- yeşilköy otobüsü var 81 ona bin yeşilköyde in ordan taxiye atla derim daha az yazar yada tren yakınsa ona bin tam oalrak bilmiyorum zb liyiz okul yolları ordandı bir zamanlar hatırlıyorum
  • Ne lüzumu var. Karşıya geçtin yeşilköyü Yeşilyurt otobüsüne bindin. O otobüs Ataköye giriyor.Ataköye girer girmez ilk durakta in. Bir taksi çevir Atrium de. En çok 4 lira yazar. 2 km. yol....
  • baktım hakikaten çok önemli konuymuş sen üzülme vapurdan indiğin tarihi yaz yakana da bi gül saati de yazmayı unutma hemen geliyorum almaya ne me lazım kurda kuşa yem olma
  • cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar
    normalde direk taksiye binerdim ama en son istanbulda bi taksici sağolsun yolu bilmiyoruz diye bi fiyat çıkardıki taksiye binmeye korkar oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbulda Ulaşım - YARDIM -
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.