Şimdi Ara

İSTANBULKART BAKİYE YÜKLEMELERİNİZE 50 TL WORLDPUAN! 5-30 NİSAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
8
Favori
4.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’den İstanbulkart’ını kaydederek Otomatik Bakiye Yükleme Talimatı verenlere, 20 TL üzeri yapılan her işlemde, yüklenilen tutarın %20’si kadar, toplamda 50 TL Worldpuan!

• Kampanya kapsamında 5 Nisan 2022 00:01 ile 30 Nisan 2022 23:59 arasında yapılan işlemler alışveriş işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Kampanyaya yalnızca World Mobil uygulaması üzerinden 5 Nisan 2022 itibarıyla katılım yapılabilecektir.
    • Kampanyaya World Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir.
    • Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.
    • Kampanyaya bireysel kredi kartları, World Nakit kart ve hesaptan yapılacak yüklemeler dahildir.
    • Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan asıl karta tanımlanmaktadır
    • Diğer banka kredi kartları ile yapılan İstanbulkart yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir
    • Kampanyaya yalnızca İstanbulkart otomatik bakiye yükleme talimatı vermiş müşterilerin 20 TL ve üzeri tutardaki İstanbulkart yüklemeleri dahil olacaktır
    • Kampanya kriterlerine uygun olarak gerçekleştirilen her 20 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemesinde yüklenen tutarın %20’si kadar, toplamda ise 50 TL puan kazanılacaktır.
    • Kampanyadan ödül kazanabilmek için Yapı Kredi Mobil aracılığıyla İstanbulkart otomatik bakiye yükleme talimatı verilmiş olmalıdır.
    • Bakiye yükleme talimatı vermeyen müşterilerin bakiye yüklemeleri ödüllendirilmeyecektir.
    • Verilen talimatlar kampanya bitimine kadar aktif kalmalıdır, talimatını kampanya süresince iptal eden müşterilere ödüllendirme yapılmayacaktır.
    • Kampanya kapsamında hak edilen puanlar 8 Mayıs 2022 tarihine kadar yüklenecektir.
    • Puanların son kullanım tarihi 8 Mayıs 2022’dir.
    • Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL puan kazanabilir.
    • Yükleme yapılabilmesi için, puan yükleme tarihinde açık kart/hesap bulunması gerekmektedir.
    • Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
    • İstanbulkart kart kaydetme, bakiye yükleme ve otomatik bakiye yükleme talimatını Yapı Kredi Mobil'deki Ödemeler > Şehir Kartları > İstanbulkartlarım adımlarını takip ederek kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
    • Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı veya hesap (kampanyada geçerli ödeme türleri) işlem verileriniz, 5-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Bankalara ait fiziki veya sanal POS’lardan toplanacaktır.
    • Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş tarafından işlenecektir.
    • Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel oranı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yanlış hesap etmediysem 250/50 gibi oran var.

Aynen, aylardır faydalaniyorum, güzel kampanya

altungold u kullanıyorum o da işbankası, bonus kartlar, akbank, paraf, cardfinans dan başkası yok.

turna isimli sitede de bilet alınıyor ama o da kullandığım bişey değil.

Migrosta kullanabilirsiniz.

param.com.tr den kartınıza yüklersiniz. yüzde 4 ile. o da zaten her yerde geçiyor alışverişte

daha önce katılmıştım ama puan yatmamıştı, otomatik ödeme vs diyor ben kendim yüklüyordum.

otomatik mi yüklenmesi gerekiyor

Otomatik ödeme yapmanız gerekiyor, Ykb mobile girince, ödemeler, kartlarım, İstanbul kartı tanımla, alt limit ve yükleme tutarını gir, karttan otomatik çekiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 7 Nisan 2022; 15:57:24 >
  • Arkadaslar ykb bu kampanyada camura yatiyor puan yuklemiyor bilginiz olsun. Subatta yatmamisti sikayetvar twitter vs bir suru kayit actim en son bddk ya sikayet ettim oyle aldim. Simdi baktim mart ayi kampanya puani da yatmamis. Yine basimiza is aldik ugras dur.

Bugün gün içinde yüklenir

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • Yoo silmedim. Sartlari cok iyi biliyorum ama nedense 2 farkli kartada yatmiyor. Size yatti mi yoksa?@victoribarbo

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • Galiba kimseye yatmadi su ana kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.