İSTANBULKART BAKİYE YÜKLEMELERİNİZE 50 TL WORLDPUAN! 5-30 NİSAN (2. sayfa)
-
-
Burada da bir kombo var gibi.
https://forum.donanimhaber.com/istanbulkart-market-alisverisine-toplamda-500-50-2-1-mayis--152418880
_____________________________ -
Mart ayı puanları yattı. Şartları tam okumadan ödeme talimatı verip ödeme talimatı gerçekleştikten sonra silmiştim ancak talimatları tekrar eklemiştim. Puanlarım sorunsuz şekilde %20 olarak yatmış.
_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
Merhaba
Banada %20 yatmis neden %20 yatirmislar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ It's better if you don't know... -
"...20 TL üzeri yapılan her işlemde, yüklenilen tutarın %20’si kadar, toplamda 50 TL Worldpuan!" bundan dolayı olabilir mi :D
_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
Bende 50 x 5 yaptim sonucta kampanya sartini sagladim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ It's better if you don't know... -
8 mayis puan yatıs tarihi ve son kullanimda 8 mayis herhalde yanlıs yazmıslardır 8 haziran son olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 9 Nisan 2022; 19:0:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam manuel mi yükleme yaptınız ?
_____________________________ "Cahil kişi gülün güzelliğini görmez, gider dikenine takılır." -
Hocam otomatik odeme talimatim var.
5 X 50 defa yukleme yaptim. Hepsi ayni tarihte.
Eskisi gibi yaptim,
_____________________________ It's better if you don't know... -
yok otomatik yükleme talimatı verince manuel mi yüklediniz 50x5 i?
_____________________________ "Cahil kişi gülün güzelliğini görmez, gider dikenine takılır." -
Evet manuel yukledim
Aylardır kullandığım şekilde kullandım bu ay eksik yatmış 10 tl yatmış şimdi kullanacaktım öyle fark ettim.umarım hemen geri dönüş yaparlar hemen.yüklenmeyen varmı arkadaşlar
Bu ay yok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Puanı yatan oldumu ?
İstanbulkart puanları bugün kişiye özel kredi kartı puanları 3 mayısta yatacaktı ama yok, tatilden dönemedi galiba çalışanları
İstanbulkart puani yatan varmı normalde ayın 8 inde yatıyordu. Yatmazsa bile en geç 9 unda sabah yatmış oluyordu. Bu ay benimki yatmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benimki de yatmadi
Benimde yatmadı kayıt oluşturdum öğlen
bana da yatmamış
Puan yatmamış

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt