Şimdi Ara

İstanbuldan İznik'e Ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İstanbuldan İznik'e nasıl gidebilirim? İnternetten aradım fakat çok sağlıklı bilgilere ulaşamadım. Hangi otobüs firmaları iznik'e gidiyor. İznik seyahat varmış fakat web siteleri yok telefonlara cevap vermiyorlar.

    Yardımcı olabileceklere teşekkürler



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bozkır

    Arkadaşlar İstanbuldan İznik'e nasıl gidebilirim? İnternetten aradım fakat çok sağlıklı bilgilere ulaşamadım. Hangi otobüs firmaları iznik'e gidiyor. İznik seyahat varmış fakat web siteleri yok telefonlara cevap vermiyorlar.

    Yardımcı olabileceklere teşekkürler

    Kardeş günaydın, konu güncel mi bilmiyorum. İznik' e gitmenin en kestirme yolu, Yalovaya deniz otobüsü ile gidip, ordan İznik minibüslerine binmen. En hızlısı bu olur. Eğer deniz otobüsü sana tersse, Bursaya giden otobüs firmalarından Orhangazi için bilet alacaksın, Orhangaziden İznik' e yine minibüsle gideceksin. bu yolu kullanırsan Orhangazi ye kadar denizotobüsü yoluna göre yavaş gelirsin ama Orhangazi iznik arasını daha hızlı geçersin. Çünkü yalova iznik arasında sadece tek hat minibüs çalışırken, Orhangazi iznik arasında Bursa iznik - Orhangazi iznik ve yalova iznik minibüsleri denk gelir.

    İznik seyehat benim bildiğim şehirler arası - İstanbul / İznik arası çalışan firma değil benim bildiğim. İstanbuldaki Gebze Koop gibi bişey, İznik Bursa arası falan çalışıyor benim bildiğim.

    Saygılar




  • hocam selam,

    araçla yolculuk yapıyorduk önce gölcüke geldik gölcükten sonra dağ yolu ile direk iznik e indik. yaklaşık 55 km gölcükten sonra fakat dağ yolu bir süre sonra asfalt bitiyor.(en kısa olanı)

    ama manzara olarak çok güzel bir yolculuk oldu. gölcükten gidecek olan var ise yol tavsiyesinde bulunabilirim artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.