Şimdi Ara

İstanbuldan Bursaya nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Feribot ile İstanbuldan Bursaya geçmek istiyorum. Nette biraz araştırma yaptım ido gidiyormuş fakat sefer saatleri bana uymadı. 10 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde (en geç 11:00 ) Bursada olmam lazım ido nun seferinde sadece 16:40 ve 20:00 yazıyordu. Başka feribot seferi varmıdır? Yada nasıl gidebilirim tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum...

• Trenlere göz at sanırım hızlı trenle 1 2 saatte gidiliyormuş.
  • Deniz ulaşımına alternatif olarak; otobüsle, 3-3,5 saat arası bir sürede Bursa terminaline varırsın. (Nilüfer Turizm öneririm.)
  • Orda hızlı tren yokmuydu daha ?
  • avrupadaysan , çanakkale tarafına dogru geliboludan - lapseki , balıkesir yolundan akıp gelebilirsin
  • sabah seferi olması lazım.
  • Manyak mısınız be ne Çanakkale'si, feribot ile gelirsen Güzelyalı'da inebilirsin, oradan organize sanayiye giden otobüsler var, oradan da metro ile merkeze gidebilirsin. Bu arada bazen sabah 7.30 da seferler olabiliyor denk gelirse kaçırma, otobüs firmasıyla gelirsen Kamil Koç falan 5-6 saatte geliyor Yalova üzerinden. Bursa'da TCDD yok o yüzden başka şansın yok, tavsiyem sabahın erken saatindeki feribot seferleri. 2 saatte Bursa'dasın. (Güzelyalı'dan merkeze gitmek de 1 saatini alır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 2 Eylül 2011; 15:17:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zouzuni

avrupadaysan , çanakkale tarafına dogru geliboludan - lapseki , balıkesir yolundan akıp gelebilirsin

bence o taraf yerine edirne üzerinden sırasıyla bulgaristan romanya ukrayna rusya devamında gürcistandan girip artvin üzerinden ankara otobüsüne biner ankaradan da saat başı bursaya otobüs var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batis

quote:

Orijinalden alıntı: Zouzuni

avrupadaysan , çanakkale tarafına dogru geliboludan - lapseki , balıkesir yolundan akıp gelebilirsin

bence o taraf yerine edirne üzerinden sırasıyla bulgaristan romanya ukrayna rusya devamında gürcistandan girip artvin üzerinden ankara otobüsüne biner ankaradan da saat başı bursaya otobüs var zaten.

komik şey seni

• @Bey Amca

Hızlı trenlere baktımda bulamadım yok sanırım?

@:AlacaKaranlık:

Alternatif olarak otobüsle gidebilirim şimdi baktım her saatte sefer var ama 3-3,30 saat feribota nazaran çekilirmi bilemem ama yinede yardımın için sağol dostum

@MwaM

ido nun sitesine baktım sabah seferi yok acaba benmi göremedim? (10 eylül cumartesi günü için sadece saat 16:00 ve 20:00 de gözüküyor)

@Drummer

İstanbulda Avrupa yakasından binmeyi düşünüyorum feribota nedir nerden kalkar hiçbir bilgim yok. Mudanya yada bursa merkeze yakın bi yerde inmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka8604

Arkadaşlar merhaba ,

Feribot ile İstanbuldan Bursaya geçmek istiyorum. Nette biraz araştırma yaptım ido gidiyormuş fakat sefer saatleri bana uymadı. 10 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde (en geç 11:00 ) Bursada olmam lazım ido nun seferinde sadece 16:40 ve 20:00 yazıyordu. Başka feribot seferi varmıdır? Yada nasıl gidebilirim tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum...

Eğer feribotla geçicekseniz yenikapıdan feribota bineceksiniz.http://www.ido.com.tr/index.cfm?page=SubPage&textid=1&sub=sort_test&sort=dis_hatlar&ln=tr buradan inceleyin.Eğer buradaki saatler uymuyorsa,anadolu yakasına geçip eskihisar topçular iskelesinden yalova üzerinden bursaya varabilirsiniz.Trafik ve feribot beklemeden 2-3 saatte bursaya varabilirsiniz.http://www.ido.com.tr/index.cfm?page=SubPage&textid=1&sub=sort_test&sort=dis_hatlar&ln=tr pendikten feribotla yalovaya geçebilir,yalovadan da 1 saat süreyle bursaya varabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labonbon -- 2 Eylül 2011; 17:09:10 >

• Otobüsle git,Esenler Otogardan Bursa otogar 4 saate yakın sürüyor.Ordan da şehiriçi hatlardan birine binip istediğin yere gidersin.
  •  İstanbuldan Bursaya nasıl giderim?

Bak en uygunu 7.30 seferi, Yenikapı IDO gişesinden bilet alabilirsin, 9.30 - 10 a doğru Güzelyalı'ya varırsın, oradan merkez 1 saat. Ha eğer Mudanya'ya geçicem dersen orada kime sorsan gösterir minibüs duraklarını, 10-15 dk ya Mudanya'ya varırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 2 Eylül 2011; 17:42:13 >
  • Yardımcı olan tüm arkadaşlar sonsuz teşekkürlerimi sunarım... İstanbula gittiğimde ilk işim bileti almak olacak malum sonra yer bulamayız...

Aklıma takılan bir soru daha var normal deniz otobüsüyle hızlı feribotun arasındaki fark nedir? Bildiğim kadarıyla hızlı feribot daha hızlı ama yinede güzelyalıya varmak 2-3 saat sürüyormu hızlı feribotla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka8604

Yardımcı olan tüm arkadaşlar sonsuz teşekkürlerimi sunarım... İstanbula gittiğimde ilk işim bileti almak olacak malum sonra yer bulamayız...

Aklıma takılan bir soru daha var normal deniz otobüsüyle hızlı feribotun arasındaki fark nedir? Bildiğim kadarıyla hızlı feribot daha hızlı ama yinede güzelyalıya varmak 2-3 saat sürüyormu hızlı feribotla?

Arabalı feribot diğerine göre tabiki daha yavaş ama aralarında yarım saat falan oynuyor yani.
  • deniz otobüsüyla yada hızlı feribot ile mudanyaya maksimum 1.30 saatte gelirsiniz. deniz otobüsü ile 1 saat 15 dk .

hızlı feribot ile buna 15 20 dk ekleyin. en hızlı şekilde böyle gelebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.