Şimdi Ara

İstanbuldaki Skateparklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gördüğüm kadarıyla kaykaya başlayanların çoğu istanbuldaki skate parkların yerini bilmiyor yardımcı olmak istedim. Daha fazla kişinin görmesi için yorum yaparsanız sevinirim.

Lütfen başka bildiğiniz yer varsa yorum olarak yazın konuya ekliyeyim.

Konu istanbulplaces.com sitesinden alıntıdır.

Avcılar Skatepark

2000 metrekarelik skate park içerisinde 1 adet big half pipe, 1 adet big quarter ramp, 1 adet midi quarter ramp, 2 adet bowled corner, 1 adet pyramid corner, 1 adet pyramid corner radius, 4 adet stair, 7 adet grind box, 1 adet radius grind box, 1 adet fun box, 1 adet fly box, 1 adet jump box, 4 adet grind rail, 1 adet radius grind rail ve 5 adet bank ramp bulunmaktadır. Bütün kaykay rampalarının tasarım ve üretimi Cino Skatepark’a aittir.

Adres; Avcılar Sahil Park İçi Yolu, Denizköşkler Mah, Avcılar, İstanbul

Pendik Skatepark

740 metrekarelik park içerisinde 1 adet bowl, 1 adet spine, 2 adet bank ramp, 2 adet funbox, 1 adet half pyramid, 2 adet quarter pipe, 2 adet pyramid corner, 4 adet grind box ve 4 adet grind rail bulunmaktadır. Bütün kaykay rampalarının tasarım ve üretimi Cino Skatepark’a aittir.

Adres; İBB Ücretsiz Park Alanı, Kaynarca Mah, Pendik, İstanbul

Sultanbeyli Skatepark

Tamamen çocukları skate’e yönlendirmek adına yapılandırılan bu proje, Sultanbeyli’nin en şık ve kamuya açık (ücretsiZ) spor tesisi.

Adres; Fatih Mh. Ramazanoğlu Sokağı, Sultanbeyli Göleti, Sultanbeyli, İstanbul

Maltepe Skatepark

Daha çok profesyoneller için yapılan bu kadar skate park arasında Maltepe Skatepark biraz daha çocuklar için yapılmışa benziyor. Kısacası patene veya kaykaya başlamak için birebir…

Adres; Rıhtım Cad, Yalı Mah, Maltepe, İstanbul

Kalamış Skatepark

Kalamış Skateparkı daha çok kaykaycılar için yapılan küçük bir alandır. Ne yeni başlayanlar ne de patenciler için sağlıklı bi ortam demek yalan olur…

Adres; Kalamış Parkı İçi Yolu, Fenerbahçe Mah, Kadıköy, İstanbul

Alibeyköy Skatepark

Alibeyköy Skateparkı ortalama genişlikte. Hem kaykay hem de paten, iki farklı sporda da kendinizi geliştirebileceğiniz bir alan.

Adres; Silahtarağa Cad, Eyüp, İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chonch -- 2 Haziran 2014; 23:31:55 >

• Güncel. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaymayı öğrenen Bakırköy meydana Millete hava atmaya geliyor..Bu yüzden öğrenecekseniz , ÖĞRENMEYİN
  • Türkiye'de böyle kaliteli skatepark'lar olduğunu bilmiyodum

Daha nice parklara ..
  • up up up
  • Eyüp'de de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Kaymayı öğrenen Bakırköy meydana Millete hava atmaya geliyor..Bu yüzden öğrenecekseniz , ÖĞRENMEYİN

Aynen öyle. Geçen biri az kalsın bana çarpıyordu burnumun ucundan geçti rüzgarını hissettim adeta. Amacı böyle şeyler yapmak olanlar hiç denemesin çünkü bir çarpsa bende ona çarparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adrenalin var

Pardon kapatmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 3 Haziran 2014; 19:42:03 >
  • skateparki gectim de, ankarada soyle guzelinden bir gokart pisti olsa cok makbule gecerdi be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • güncel
  • Dandik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

Dandik

Maalesef Türkiye'de diğer ülkeler kadar önem verilmiyor kaykaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chonch

quote:

Dandik

Yanlış. Futbol dışında hiçbir spora önem verilmiyor diğer ülkelerdeki kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grampa Simpson -- 6 Haziran 2014; 15:49:11 >
  • quote:

quote:

quote:

Dandik

Doğruyu söylemek gerekirse bir tek futbola önem veriyorlar onu da adam akıllı beceremiyorlar!

• İnsanları en iyi olan ? Yeni başlayan birine yardımcı olacak,ve reye düştüğünde gülmeyecek en iyi alan hangisi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dandik

Doğruyu söylemek gerekirse bir tek futbola önem veriyorlar onu da adam akıllı beceremiyorlar!

Aynen öyle ama küçük yaşta yine futbolla ilgilenip, iyi oynayan birine destek çıkacak kişiler çok fazla ama biri çıkıpta ben şu sporu yapcam, çok iyiyim dese aylık ücreti öde yap diyorlar. Oradada birşey öğretmiyorlar neredeyse, kendin öğreniyorsun resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

İnsanları en iyi olan ? Yeni başlayan birine yardımcı olacak,ve reye düştüğünde gülmeyecek en iyi alan hangisi ?

Dostum aynısını bende arıyorum. Kaykaya başlayalı birkaç gün oldu dışarı çıkıp rezil olmamak için evde öğrenmeye çalışıyorum koridorda ileri geri sürüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.