Şimdi Ara

istanbuldaki OPEL servisleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 92 Vectra 2.0i GL kullanıyorum. Arabayı ilk aldığımda iyi ve güvenilir bir servis aradım. Önceleri ümraniye oto sanayindeki dükkan sahiplerine iyi bildikleri ustaları sordum. Sonra bu ustaları tek tek bulup bir iki soru sorunca bir çoğunu elemiş oldum. Basitce sorduğum sorulardan biri şuydu direksiyon merkezinden hidrolik kaçırıyordu. Hidrolik almak için sanaiye gitmiştim. hidrolik sıvısını hazneye koymadan ustalara bir göstereyim dedim. Ve biraz imtahan baabında şöyle sordum; arabanın içinden takırtı sesleri geliyor sebebi ne olabilir dedim. (tabi ben o sesin direksiyon hidroliğinin pompasından geldiğini biliyorum) Gittiğim ustaların bir çoğu bana bu sesin şanzımandan geldiğini ve bilya yataklarının bozulduğunu ve arabayı hafta içi bırakırsam cumartesi alabileceğimi söylediler. Yaklaşık 400-500 tutacağını eklediler.
    Ben şimdi bu adamlara nasıl güveneyim kardeşim. Sonunda anladımki bu tamir işi sadece opel markasıyla ilgilenen servislerde olabilir. Daha sonra sanayiden çıkıp bir özel opel servisine girdim. Aynı soruyu sordum. Arkadaş biraz ilgilendikten sonra kaputu açıp hemen direksiyon hidrolik kutusunu açıp yağ doldurdu. Ve para bile almadan gönderdi. Fakat koyduğu hidrolik yağı keçeleri iyice bozdu bende evde tüm yağı boşaltıp orjinal yağından koydum. Şu an sorunsuz çalışıyor.

    Arkadaşlar adam gibi bi servis nerden bulacağız.
    Bildiğimiz servisleri buradan iyi yönleri ve kötü yönleriyle yazmaya ne dersiniz.







  • Eğer girdiğiniz servis sizi tamir esnasında arabanın yanına sokmuyorsa her şeye şüpheyle bakmak hakkınızdır bence. Dayım büyük bi servisde çalışıyordu. Bana anlattığına göre yepyeni firen balatalarını söküp değiştiriyorlarmış. Müşteriyede yıpranmış balataları gösterip ikna ediyorlarmış. Maliyeti kabarık tutmak için ellerinden geleni yapıyorlarmış.
  • ISTANBULDAKI YETKILI SERVISLER TAM BIR PARA TUZAGI ,ARACIMI ILK ALDIGIMDA (CANIM CICIM AYLARI) BAKIM ICIN YETKILI SERVISE GIDIYORDUM ,20.000 KM'LIK ARABADA TRIGER DEGISTIRMEYE KALKTILAR.3 TANE FARKLI SERVISE GITTIM (ODAK-ATAKOY-BALKAN) HEPSINDE DE KAZILANIYORUM HISSINE KAPILDIM VE YETKILI SERVISE GITMEKTEN VAZGECTIM.YAKLASIK 2 YILDIR OZEL SERVISE GIDIYORUM COK MEMNUNUM ,HIC SORUN CIKMADI (SERVISTE VE KULLANILAN YEDEK PARCALARDA) BANA KALIRSA OZEL SERVISE GIT DERIM.
  • Özel servis arıyorsanız Bostancı Sanayide hemen girişte Bostancı Opel var 5 sene boyunca 2000 Corsa mı götürdüm ve hiçbir problem yaşamadım telefonlarını hatırlamıyorum. Sahibi İbrahim Bey ve Veli usta bu işte çok iyidirler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eranmania

    Özel servis arıyorsanız Bostancı Sanayide hemen girişte Bostancı Opel var 5 sene boyunca 2000 Corsa mı götürdüm ve hiçbir problem yaşamadım telefonlarını hatırlamıyorum. Sahibi İbrahim Bey ve Veli usta bu işte çok iyidirler.



    +999
  • Evet sana katılmamak mümkün değil. Yetkili servisler tam bir para tuzağı.
    Dediğim gibi eğer sizi arabanızın yanına sokmuyorlarsa oradan uzak durun.
    Keşke yetkili servislerin elindeki alet edavat özel servislerinde elinde olabilseydi.
    Sanırım fabrikalar özel servislere pek destek vermiyor.
    Orjinal yedek parça bulmakta zorlanıyorlar.

    Bostancıdaki servislerin adını iyi anlamda daha öncede duymuştum.
    Ümraniye taraflarında bildiğiniz bir yer varmı. Şimdilik Platin ( eski adıyla Şimşek) opel özel servisine gidiyorum.
    Adını daha önce duyan oldumu nasıl bir yer sizce. Ben 2 senedir gidiyorum.
    Pek işim düşmedi kötü bir yanınıda görmedim.
  • Bendi de bursa da aracımın yanına sokmadılar ama cıngar çıkarıp gittim yanına.
  • Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama:) Opel servisi arayan arkadaşlar varsa hala İstanbul kartal sanayide Akıncı Opel Chevrolet Servisi var gerçekten işinin ehli bir yer bu devirde usta bulmak çok zor tüm forumdaşlara tavsiye ederim 👍🏻



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrsÖztrk -- 10 Ocak 2021; 23:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.