Bugün oynanan Galatasaray - Fenerbahçe paf ligi maçının sonrasında Fenerbahçeli futbolcular 3-0'lık galibiyeti Bursasporumuz'a özgü timsah yürüşüyle kutladı!
Bursasporumuz'un intertoto kupasında fırtına gibi estiği sezon afrikalı forvetimiz Rahmetli Majid Mususi'nin başlattığı ve önce takımın diğer forvetleri olan Elvir Baliç ve Ercüment'le beraber yaptığı daha sonra bütün takımın beraber yaptığı Bursasporumuz'a özgü bu sevincin Fenerbahçeli genç futbolcular tarafından yapılması şakınlık yarattı.
Trade mark olduğunu bilmiyorduk bu yürüyüşün kusura bakmayın..
vayy bea çok önemli bir olay
Tabikide önemli bir olay. Bizim futbolcularımız gol atınca OK işareti yapıyormu :)
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
AGA , Türkçe konusurmusun acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: W7K2D
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
AGA , Türkçe konusurmusun acaba ?
Müseccel Marka olduğunu bilmiyorduk bu yürüyüşün kusura bakmayın...
AGA yanlış kullanılmış, doğrusu için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız :
Yok bilmem kimin yaptığı tezahüratı diğeri de yapmış da, yok timsah yürüyüşünü kopyalamışlar da, yok armadillo sıçramasını taklit etmişlerde. Bunlar komik şeyler, sanki ticaret sicilden tescil aldınız da hak iddia ediyorsunuz. Aşın bunları ve bu kadar da ciddiye almayın. İsteyen istediği gibi sevinir, tezahürat yapar.
quote:
Tabikide önemli bir olay. Bizim futbolcularımız gol atınca OK işareti yapıyormu :)
Fernando Torres yapıyor ama
Paf takımda 12 tane BURSA'lı var.
hahaa :D
sende haklısın pafla kendi a takımını bir tutman çok normal..
Ne alakası var allah askına :D Adamlarınız timsah yürüyüşünü yapıyor özenti olma özenli ol demişler :D
Ctrl-V ye alışmış taraftarlar yapıyor, futbolcular yapsa ne olacak. Hangi sevincimiz özgün ki?
Sen hala Türkiye Ligi mi seyrediyorsunuz ?
quote:
Yukarda Türkçe dersi veren adama bak Sana mı sorucak kim ne dansı yapacağına ?
Geçende paf izliyorum.Galatasaraydan oyuncu frikik kullanacak.Forma numarası 7 gerildi ve şu şekilde durdu aynen
Ulan özentiye bak dedim.Bari herşeyi çalma.Forman bari değişik olsun.Bişeyleri değiştir en azından.Hayran olabilirsin ama taklit etme
quote:
Orjinalden alıntı: Hez_x
quote:
Yukarda Türkçe dersi veren adama bak Sana mı sorucak kim ne dansı yapacağına ?
Ders vermedim ki dalga geçtim :D Ama o ince cizgiyi anlamamışın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme