İstanbulda termal macun değişimi için güvenilir laptop servisi

-
-
Servislerin çoğu aynı gün vermez laptopu. İşin içindeyim. Minimum 5-10 gün bekletirler. Buna yetkili servisler dahildir.
Sürecekleri macunda max noctua h1 veya arctic mx4. Bunlarda çok işe yaramaz çok ısınıyorsa laptop. Bazı servisler honeywell marka kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Haziran 2025; 11:22:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _zer0_Servislerin çoğu aynı gün vermez laptopu. İşin içindeyim. Minimum 5-10 gün bekletirler. Buna yetkili servisler dahildir.
Sürecekleri macunda max noctua h1 veya arctic mx4. Bunlarda çok işe yaramaz çok ısınıyorsa laptop. Bazı servisler honeywell marka kullanıyor.
bende ağustos 2023'de alınmış arctic mx4 var laptopa yetecek kadar kalmış sence kullanılır mı hala. duruma göre kendim değiştirmeyi düşünüyorum daha önce birçok kez yapmışlığım da var. çünkü ne yazık ki laptopu 1 gün bile bırakabilecek durumum yok.
-
Ağzı açık kalmadıysa, kurumadıysa ve güneş görmediyse kullanılır ancak performans kaybı olacaktır elbet. Ben senelik kryonaut alıyorum evde olan tüm makinelere kullanıyorum 1.5-2 sene kullanıyorum güneş görmeyen ve hava vakumlu poşette saklıyorum gayet iyi.
35 Gram tüp yetiyor bana. Filom için yetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Haziran 2025; 11:59:5 > -
teşekkür ettim mx6 alıcam galiba herkes iletkenliğinin çok iyi olduğunu söylemiş 300 tl bişey zaten
-
İletkenlik kadar dayanıklılık önemli. Noctua H1 ve arctic mx4 kullandım yıllarca, bunlar çok çabuk buharlaşıyor. Kryonauttan sonrasında en yakın cooler master mastergel elmas partiküllü vardı. Cooler master'ı genelde soğutma modifikasyonlarında heatsink altına sürüyorum yapıştırma amaçlı.
MX6 fena değildir. Fakat önemli olan uzun vadede buharlaşmamasıdır. Noctua H1 yüzünden defalarca MSI laptopun klavyesini değiştirmek zorunda kaldım flex kabloyu ısıttığı için içeriden kırdı işlemci ve gpu sıcaklığı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Haziran 2025; 16:1:14 > -
-
?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X