Şimdi Ara

istanbulda telefon nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında spot mu alınmalı garantili mi sorusundan evvel spot ya da garantili telefonların alınabileceği en uygun ve güvenilir yerler neresidir istanbulda bunu sormak istiyorum.Doğubank herkesin bildiği bir yer ama bazen peşin para çıkartamıyosun ve taksit olayına giriyosun,tabi doğal olarak toplam ödenen tutar da artıyor ama başka çare yok tabi.Neyse sonuçta öncelikle nerelerden alınabilir bunu öğrenmek lazım,genpa bildiğim kadarıyla güvenilir bir yer ve sanırım birçok modeli orda bulmak mümkün.Başka tavsiye edebileceğiniz yerler varmı?
    herkese saygılar...

• dostum doğubankta kredi kartına taksit yapıyor adamalr. belki vade farkı yazıyorlar ama yapıyorlar ki bunu bütün telefon satıcıları kvk,genpa vs bayilere yapıyor..

anlıycaan genpadan da alsan 500 milyonluk teli 500/12 şeklinde taksitlendirmiyorlar..

bu arada telefon için internette di alışveriş sitelerine de bakabilirsin...e-store--hepsiburada gibi
  • genpa kvk bayılerınden gonul rahatlıgı ıle alabılırsın . ama WISHNE nın dedıgı gıbı ıstersen bıraz nette takıl.......
  • dükkanda inceleyip sonra da netten almak en mantıklısı valla bence...
    vade farkı da koymuyorlar, her karta da taksit var.
  • etiler genpadan alırsan
    problem cıktıgında sorunsuz hallediyorlar
    hatta değiştiriyorlar
  • SEÇİM SİZİN

aslında spot mu alınmalı garantili mi sorusundan evvel spot ya da garantili telefonların alınabileceği en uygun ve güvenilir yerler neresidir istanbulda bunu sormak istiyorum.Doğubank herkesin bildiği bir yer ama bazen peşin para çıkartamıyosun ve taksit olayına giriyosun,tabi doğal olarak toplam ödenen tutar da artıyor ama başka çare yok tabi.Neyse sonuçta öncelikle nerelerden alınabilir bunu öğrenmek lazım,genpa bildiğim kadarıyla güvenilir bir yer ve sanırım birçok modeli orda bulmak mümkün.Başka tavsiye edebileceğiniz yerler varmı?
    herkese saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 5 Ağustos 2005, 10:57:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.