Forumda bişeyler gordum ama giremedim tvdendew bişeyler duyuyorum son durumdan haberi olan biri varmı tatil oldumu? olabilirmi ?olma ihtimali yokmu?
Çarşamba yarım gün , perşembe 29 ekim tatili , cuma günü 30 ekim domuz gribi tatili , cumartesi pazarda tatil lan işte
quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 Çarşamba yarım gün , perşembe 29 ekim tatili , cuma günü 30 ekim domuz gribi tatili , cumartesi pazarda tatil lan işte Seni okulda yakalamıyim
quote:Orijinalden alıntı: Plunder quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 Çarşamba yarım gün , perşembe 29 ekim tatili , cuma günü 30 ekim domuz gribi tatili , cumartesi pazarda tatil lan işte Seni okulda yakalamıyim Okul boş , bilemiyorum vallahi teknik binanın tuvaleti
quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 quote:Orijinalden alıntı: Plunder quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 Çarşamba yarım gün , perşembe 29 ekim tatili , cuma günü 30 ekim domuz gribi tatili , cumartesi pazarda tatil lan işte Seni okulda yakalamıyim Okul boş , bilemiyorum vallahi teknik binanın tuvaleti bende geliym mii ?
quote:Orijinalden alıntı: Lawagolem quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 quote:Orijinalden alıntı: Plunder quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 Çarşamba yarım gün , perşembe 29 ekim tatili , cuma günü 30 ekim domuz gribi tatili , cumartesi pazarda tatil lan işte Seni okulda yakalamıyim Okul boş , bilemiyorum vallahi teknik binanın tuvaleti bende geliym mii ? Gel lan gel Neresinde oturuyon b.evlerin
quote:Orijinalden alıntı: DH.Dogpro Kocaeli içinde geçerlimi Bizim Valiyle MEB bakanı gerzek.. Vermezler..
quote:Orijinalden alıntı: rokobatu quote:Orijinalden alıntı: DH.Dogpro Kocaeli içinde geçerlimi Bizim Valiyle MEB bakanı gerzek.. Vermezler.. kime
quote:Orijinalden alıntı: rokobatu quote:Orijinalden alıntı: DH.Dogpro Kocaeli içinde geçerlimi Bizim Valiyle MEB bakanı gerzek.. Vermezler.. Olamaz ya
quote:Orijinalden alıntı: Alp M. quote:Orijinalden alıntı: rokobatu quote:Orijinalden alıntı: DH.Dogpro Kocaeli içinde geçerlimi Bizim Valiyle MEB bakanı gerzek.. Vermezler.. Olamaz ya off
quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 quote:Orijinalden alıntı: Plunder quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 Çarşamba yarım gün , perşembe 29 ekim tatili , cuma günü 30 ekim domuz gribi tatili , cumartesi pazarda tatil lan işte Seni okulda yakalamıyim Okul boş , bilemiyorum vallahi teknik binanın tuvaleti Okulda dolu wc var teknik binaya gelene kadar tenefüs biter
quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 quote:Orijinalden alıntı: Lawagolem quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 quote:Orijinalden alıntı: Plunder quote:Orijinalden alıntı: MackaLi6161 Çarşamba yarım gün , perşembe 29 ekim tatili , cuma günü 30 ekim domuz gribi tatili , cumartesi pazarda tatil lan işte Seni okulda yakalamıyim Okul boş , bilemiyorum vallahi teknik binanın tuvaleti bende geliym mii ? Gel lan gel Neresinde oturuyon b.evlerin hacu bende geleyümmü güngörende oturuyorum hem ohuyom ben ya