Şimdi Ara

İstanbulda Otomobil Aksesuar Market Nerelerde Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma rüzgarlık seti, korna, spoiler ve far almak istiyorum ama internetten değilde görerek almak istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında nerelerde bulabilirim ?

• Forumda istanbulda oturup aracına gidip görüp beğenerek aksesuar alan yok mu arkadaşlar?
  • güncel konu
  • Hocam hepsi bu tarz seyleri apaci diye adlandirir. adin cikar demedi deme

Genelde oto sannayilerde bulunur. Anadolu yakasinda pendik,kartal ve bostanci oto sanayilerde aksesuarci bol sekilde var ama avrupa yakasini bilemem.
  • apaçilikle ne alaka, birde bu çıktı modifiye=apaçilik oldu... düzgün sade bi şekilde modifiye çok tatlı ve şık duruyor. Özellikle bu forumda bu konu hakkında çok saçma sapan yorumlar geliyor neyse uzatmanın anlamı yok, hocam senin soruna gelirsek bahçelievler'de bulabilirsin ellerinde yoksa siparişle getirebiliyorlar
  • Aksaray'da hemen her markanın yedek parçalarının satıldığı ve aksesuar dükkanlarının olduğu bölgeye bakabilirsiniz. Unkapanı'ndan Yenikapı'ya inerken sağda kalıyor.
  • Aksaray da bol miktarda mevcut...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

apaçilikle ne alaka, birde bu çıktı modifiye=apaçilik oldu... düzgün sade bi şekilde modifiye çok tatlı ve şık duruyor. Özellikle bu forumda bu konu hakkında çok saçma sapan yorumlar geliyor neyse uzatmanın anlamı yok, hocam senin soruna gelirsek bahçelievler'de bulabilirsin ellerinde yoksa siparişle getirebiliyorlar

Hocam forum genelinin dusuncelerini soyledim
    Yoksa abartilmayacak kadar aksesuar vs cokta guzel olur. Esasen zevk meselesi. Goreceli bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksaray forever :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

apaçilikle ne alaka, birde bu çıktı modifiye=apaçilik oldu... düzgün sade bi şekilde modifiye çok tatlı ve şık duruyor. Özellikle bu forumda bu konu hakkında çok saçma sapan yorumlar geliyor neyse uzatmanın anlamı yok, hocam senin soruna gelirsek bahçelievler'de bulabilirsin ellerinde yoksa siparişle getirebiliyorlar

Hocam forum genelinin dusuncelerini soyledim
    Yoksa abartilmayacak kadar aksesuar vs cokta guzel olur. Esasen zevk meselesi. Goreceli bir durum.

yanlış anlaşılma olmasın size demedim bende zaten hocam, gene olarak konuştum
  • Apaçi diye adlandırılacak kadar aksesuar almayacağım. Sedan astraların bagaj köşesine takılan minicik bir spoiler, roadrunner tarzı bip bip kornası hoşuma gitmediği için biraz daha değişik bir korna, camlara rüzgarlık ve xenon far kullanacağım için mercekli ledli far almak istiyorum o kadar. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIQO -- 1 Mayıs 2012; 18:25:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.