Şimdi Ara

İSTANBULDA OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda ozellikle capa cerrahpasa okuyacaklar fatihte 2000 lira kiralarda okumak burs bulamadan okumak gozunuzu korkutmuyor mu?

• istanbul da lise okuyorum her şeyin çözümü bulunuyo önemli olan istek.
  • rakip eleme cabalari vol 2627237262
  • hahahh kardesim bakinca bana da rakip eleme cabasi gibi geldi ama cidden soruyordum burs sorun olur mu yada cok para gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigekarma

hahahh kardesim bakinca bana da rakip eleme cabasi gibi geldi ama cidden soruyordum burs sorun olur mu yada cok para gider mi?

hocam her seyin bir caresi vardir sonucta güzel bir üniversite güzel bir gelecek verecek haliyle sana.5 sene sikinti yasarsin sonra rahat edersin.burs cikmasa bile kredi alacam ben %0 faizle ileride maasindan kesecekler.bütün burslara basvur belli olmaz :)
  • Ankara tip yazmak daha mi az masrafli olur acaba orasi da baya iyi bi fakulte
  • Candir. Sadece turkiye'nin degil, dunyanin en guzel şehrinde okumaktadır. Mukemmel anilar biriktirmek, cok guzel insanlarla tanismaktir. Gunes batarken, sehir hatlari vapurunda demli bir cay icmektir. Bütün zorluklarla karsilasip göğüs germeyi ogrenmektir. Aklima gelmeyen bir ton seydir, ama candir, can.
  • İyi guzel sehir zaten hocam ama ortalama kac lira para gerekir ayda herseyiyle yurt-yemek-ulasim vb.
  • quote:

İyi guzel sehir zaten hocam ama ortalama kac lira para gerekir ayda herseyiyle yurt-yemek-ulasim vb.
    İSTANBUL DESEM KAÇ KİŞİ BEĞENİR OLM <3
  • adigekarma A kullanıcısına yanıt
    Benim korkutuyor valla ama kiralar 800-1200 arası sen abarmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız İstanbullu

Fatih'de oturmak nedir ya öğrenci olarak?Gidin biraz daha Cevizlibağ taraflarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız İstanbullu

1- KYK yurtları 120 tl falan
    2- 2 kişilik lüks yurt odaları, yürüyüş mesafesi olanlar bile 780 tl
    3- 4-6 kişilik normal yurtlar 550 tl falan
    4- İlla evi Fatih'ten tutacaksın diye bir şart yok ki orada bile kiralar 2000 falan değil. İyi bir ev 1200 falan.
    Ben Gaziosmanpaşa'dan gidiyorum okula, otobüsle 35 dk. Kirası ise 750 tl, 2+1
    2 kişi eve çıkarsanız 375 tl ödeyeceksiniz sadece.

Yani abarttığın kadar değil.

Edit: Çapa'nın ulaşımı en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snapper. -- 10 Temmuz 2015; 23:33:11 >
  • Snapper. kullanıcısına yanıt
    Şu lüks yurt dediğiniz yurume mesafesi olanın linkini falan atabilir misiniz hocam cidden lazim bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: baturalpkun

Şu lüks yurt dediğiniz yurume mesafesi olanın linkini falan atabilir misiniz hocam cidden lazim bana

http://vatanerkekyurdu.com/

vatan erkek öğrenci yurdu
    İlk yarıyıl kalmıştım
    2 kişilik, tuvalet-banyo odanın içinde, tv ve mini buzdolabi var, haftalık temizliği yapılıyor.
    aylık 780 tl, 10 ay ödüyorsun.

1 3 ve 4 kişilik odalar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snapper. -- 10 Temmuz 2015; 23:38:12 >
  • Snapper. kullanıcısına yanıt
    bi sıkıntı çektin mi hocam
    verceğin bir tavsiye var mı
  • Okuyacak olana her turlu zorluk asilacak kadar kolaydir.

Sen takilma, sen istedikten sonra ailen yardim edecektir.
  • Bir İzmir degil
  • Ya fatihe de gittim emlakcilar abartmis anlasilan biraz daha uygun bulunabilirse cok iyi olur kyk yurdu yakinda yok sanirim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: baturalpkun

bi sıkıntı çektin mi hocam
    verceğin bir tavsiye var mı

780 tl'lik oda biraz dar gibi. 840 tl olan daha rahat ama çok da önemli değil.
    Yemeği olmaması sıkıntı ama hem çapa'ya hem ctf'ye yakın olduğu için oralarda yiyebiliyorsun.

Kalırken neredeyse hiç problem yaşamadım, sadece torrent açıp interneti sömürenler yüzünden ayın sonuna doğru internet yavaşlıyor bil isterim.
  • quote:

Ya fatihe de gittim emlakcilar abartmis anlasilan biraz daha uygun bulunabilirse cok iyi olur kyk yurdu yakinda yok sanirim hocam

Kyk yurdu sıkıntı zaten biraz. Eğer maddi durumun biraz iyiyse ilk sene yurtta kal, 2. sene yanına birini bulup çevre ilçelerden ev ara.
    750'e falan bulursun benim gibi. Yalnız ulaşım durumuna dikkat et, 1 saatten uzun sürmesin yol.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.