Medipol %50 hukuk yazacam O civarda yurtlar ne kadar ? 1+0 1+1 2+1 düzgün evlerin kiraları ne kadar ? depremde ölmeyek ev düzgün olsun yada yurt < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbulda Öğrenci Yaşam Maliyeti Ne Kadar ?

-
-
gelirimiz yüksek kyk çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sene tek kişilik yurtta veya 1+0 tarzı bir apartta kal.1. yılın sonunda gerçekten tanıyabildiğin insanlar olursa onlarla daha geniş bir eve çıkabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Temmuz 2020; 17:34:33 > -
3k
-
2-3k arası kiraya çıkarsan
Çok lüks takılan bir öğrenciysen aylık 10-15 k da yetmez . Sorduğun sorunun net bir cevabı yok sana bağlı . Sonuçta üniversiteye Doblo ile gelende var Porsche ile gelende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 4 Temmuz 2020; 21:31:52 >
3k harcarsın. net
-
420 TL yurda veriyorum kendi harcamam da 1100 1200 civarı
knk lüks olarak evi düzgün bişey tutarım içini döşerim yememden içmemden hiç ödün vermem
KYK Yurdunun gelirle pek bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Siz başvurun mutlaka. Eğer ev arkadaşınız yoksa ve eve çıkmak isterseniz kafadan 2500-3000 TL harcarsınız. Ama iki ev arkadaşıyla çıkarsanız bu 1800-2000'e kadar gerileyebilir. Eğer yurtta kalırsanız masrafınız aylık en az 1500-2000 arasında olacaktır.
-
Üstümde mal var aylık 25k+ da gelir var
quote:
Orijinalden alıntı: EnterXÜstümde mal var aylık 25k+ da gelir var
Yurtta kalabilirim diyorsanız başvurun. Sıraya giriliyor zaten. Çıkarsa çıkar. Ama geliriniz ve aile durumunuz yeterli ise, takmayın tek başınıza evde oturun. Tahminimce ayda 3500-4000 harcarsınız sadece eve. Okul ücretiyle aylık 6000'i rahat görür.
-
25k+ gelir varsa niye maliyetini sorup şov yapıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: Puantum
25k+ gelir varsa niye maliyetini sorup şov yapıyosunBelki en az 20 bin de giderleri vardır.
-
hesap yapıyorum delikanlı ankarada ücretliler gelirken istanbulda %50 liler geliyor o %50 fark şehir farkından eriyecekse boşa istanbul çöplüğüne gelmeyeyim
Bence gelme ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyi bir yerde kiraya çıkarsan ve yememden içmemden ödün vermem dersen üstelik özele gideceğin için özelde z*ngin z*ppelerle takılırsan aylık 6-7 bin diyorum
-
6-7k ya istanbulda güzel mi geçinirim ?
ankarada günlük 100-150 lira yetiyo ekstra aldığım kıyafet vs saymıyorum sadece gezmeye
Ailenden ayrılıyorsun artık kira fatura gıda kıyafet hepsi sana bakacak
En Beğenilen Yanıtlar

25k+ gelir varsa niye maliyetini sorup şov yapıyosun
|
Benzer içerikler
- ayda 100 bin tl kazandiran işler
- easycep güvenilir mi
- ninja ktunnel
- beko açılımı
- niga ne demek
- google çizim yap
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X