Şimdi Ara

İstanbulda Kaliteli Sahte ürün satan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi izmitten gelicem istanbula 1 günlüğüne nerelerden çakma kaliteli ürün alabilirim mesela gg de ucuza çakma sahte ürünler var onları mağaza gibi yerden almak istiyorum ama nerde.? Birde istanbulu pek bilmiyorum trenle gelicem ona göre adres lazım .

• herkez orjinal mi giyiyor yokmu çakma giyen
  • Beyoğlu iş merkezi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3458

Beyoğlu iş merkezi
  • Kaliteli Sahte Bence Sahte Marka Alcagına Git Başka Orjinal Marka Al Pahalı Olmayan.. Şuanki Moda Olan Tigere Baktıgınız Zaman Aynı Deri Ayakkabıyı 50-70den Alabilirsin Modeli Farklı Olması Bişi Degirtirmiyor Bence
  • artık çakma ürünler öyle bi seviyede yapılıyor ki yeni tanımlamalar geldi. hak veriyorum arkadaşa. bi lacoste lar bi levis pantolonlar var sadece ayrıntılarını kontrol edenler anlayabiliyor. kumaşını dahi elinle tutup anlayamadıklarınız oluyor. bunları pamuklu t shirt efoşman altı gibi ürünler için söylüyorum. ayakkabılarda yaklaşmayın çok rezalet halen.
  • eminönü taraflarında vardı sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedir bu marka takıntısı?

Orijinal alacak gücün yoksa standart şeyler al sen de.

Sahte ürün almak sadece insanların gülmesine neden oluyor çünkü, apaçilerin üstünde D&G yazılı şeyleri görünce gülmemek elde değil mesela.

Kendiniz olun, inşallah zamanı gelir gücünüz yeter paşa paşa orijinallerini alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.