Şimdi Ara

İstanbulda Gezilecek Yer Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ailemle günü birlik İstanbul'a gideceğiz, gezilecek yer öneriniz var mı?
    Öncelik olarak boğaz turu istiyoruz nereden kalkar vs. bilmiyorum ama diyelim ki saatleri uyuşmadı/yer bulamadık nereleri gezelim ne yapalım ne edelim öneriniz nedir?

• Otogar
  • Boğaz turları bildiğim kadarıyla beşiktaştan kalkıyor eğlenceli oluyor tavsiye ederim.
  • Ramazan'da Sultanahmet'e gidin güzeldir.
    Beşiktaş'a veya Ortaköy'e gidin sahildeki kafelerde bir şeyler yiyip içebilirsiniz.
    AVM'ye gitmek isterseniz İstinye Park'ı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey Kafkasya -- 27 Temmuz 2013; 15:29:45 >
  • Boğaz turu genellikle eminönünde bir çok tur firması var.

Doğum günümde kız arkadaşım beni beylerbeyi sarayına götürmüştü. Sabah kahvaltınızı orada yapmanızı tavsiye ederim süper bir bahçesi ve manzarası var. Kahvaltısı da oldukça iyiydi.

Sonra keyfinize göre çamlıca filan takılırsınız.
  • Bogaz turuna kabatastan veya ortakoyden cikabilirsiniz veya onun yerine ada turuna gidebilirsiniz. Buyuk ada tavsiyemdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: köylügörenmasumufo

Bogaz turuna kabatastan veya ortakoyden cikabilirsiniz veya onun yerine ada turuna gidebilirsiniz. Buyuk ada tavsiyemdir

Hocam bu ada turu da aynı saatte mi kalkıyor?
    Adaya indirince bizi adayı mı geziyoruz blli bir süre sonra tekrar istanbula mı götürüyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    12 ay önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bicak yemeden gitmeyin meshurdur

• sultanahmet eminönü ortaköy topkapı sarayı taksim adalar , karaköye uğramayın
  • sakın özel turlara katılamayın boğaz içi arıyorsanız gidin belediyenin var istanbul karadaneiz tarafına kadar gidiyor yani anadolu kavağına görülmesi gereken bir yer kalesiyle filan
  • Boğaz turuna Ortaköy'den çıkabilirsiniz.Oturacak güzel mekan arıyorsanız Bebek Starbucks'a gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

sultanahmet eminönü ortaköy topkapı sarayı taksim adalar , karaköye uğramayın

karaköye niye gitmesin güllüoğlu'nun merkezi var ne güzel
  • bazı boğaz turları 3-4 saat sürüyor dikkat edin tüm gününüz gitmesin

çengelköy de güzel bir kahvaltıdan sonra
    fethipaşa korosu
    istanbul kız kulesi
    çamlıca tepesi
    beşiktaş eminönü sahilleri
    kadıköy moda sahili bahariye caddesi
    sultanahmet ve eyüp camileri
  • üskudar, Fsm doğatepe

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

Orijinalden alıntı: çapulcu penguen

sultanahmet eminönü ortaköy topkapı sarayı taksim adalar , karaköye uğramayın

karaköye niye gitmesin güllüoğlu'nun merkezi var ne güzel

sen anladın karaköy deyince zürafa sokağa girme diyiym ozamn

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

bazı boğaz turları 3-4 saat sürüyor dikkat edin tüm gününüz gitmesin

çengelköy de güzel bir kahvaltıdan sonra
    fethipaşa korosu
    istanbul kız kulesi
    çamlıca tepesi
    beşiktaş eminönü sahilleri
    kadıköy moda sahili bahariye caddesi
    sultanahmet ve eyüp camileri

bosturu bostur lar 1, 1.5 saat fethipaşa çamlıca tepesi kız kulesinn içi pier loti ye hiç gitmedm bende yeni açılan lunapark varmış oraya gitmeyi düşünyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Bogaz turuna kabatastan veya ortakoyden cikabilirsiniz veya onun yerine ada turuna gidebilirsiniz. Buyuk ada tavsiyemdir

Adaya indirince bizi adayı mı geziyoruz blli bir süre sonra tekrar istanbula mı götürüyor?

Evet hocam adayı geziyorsunuz, belli saatler aralıklarla adalara kalkan vapurlar var. Ben büyük adayı önermem, pek birşey yok, veya ben göremedim. Abarttıkları gibi değil yani. Heybeli ada daha güzeldir. Bisiklet kiralayıp dolaşırsın çok daha güzel olur, çıkışı biraz zor ama inişi muhteşem (geçen hafta yaptım çok pis yuvarlandım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Evet hocam adayı geziyorsunuz, belli saatler aralıklarla adalara kalkan vapurlar var. Ben büyük adayı önermem, pek birşey yok, veya ben göremedim. Abarttıkları gibi değil yani. Heybeli ada daha güzeldir. Bisiklet kiralayıp dolaşırsın çok daha güzel olur, çıkışı biraz zor ama inişi muhteşem (geçen hafta yaptım çok pis yuvarlandım)

Yok hocam bu bisiklet filan değil aile de genç olmayınca gereksiz yani
    Ne yapsam ne etsem bakalım

• Ben sultanahmet ayasofya topkapı bunlara gittim hiç de dedikleri kadar güzel falan değildi. Bir tek Yerebatan sarnıcı güzeldi. Geri kalanları taş bina o kadar.
  • Şanzelize'ye bir uğrayın derim.

Eyüp iyidir.Üsküdar tarafında oturuyorum tek gelseydin gezdirirdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.