Şimdi Ara

İstanbulda Fibernet Nerelerde var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açılan konulara bakıyorumda , ttnet fibernet kullanan sayısı bayâ artmış . Peki nerelerde var bu fibernet bilen var mıdır? Duyduğuma göre süperonline sadece sitelerde ama ttnet apartmanlarada getiriyor galiba. Ben Fatih ilçesinde oturuyorum oturan var mıdır bilmiyorum fakat bilgisi olan varsa nereye koydular yada herhangi bir yerde çalışma var mı fibere dair bilgilendirerse çok memnun olurum .

Ayrıca benim uluslararası pinglerim çok iyiydi Almanya serverlarında 50-60 , Hollanda serverlarında 58-62 arasıydı ama bu aralar çok kötü 72-80 İstanbuldan pingi benim gibi pingi iyi olup şuan kötü olan var mı? Yani problem bende mi yoksa genel olarak mı kötü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jrsmurfs -- 22 Aralık 2012; 20:03:04 >

• Bölgenizde fibernet sorgulaması için müşteri hizmetlerini aramanız gerekir.
  • Şişli gibi en merkezi ilçede bazı rezidans, plazalar, çok çok çok çok nadir 1 2 yerde var. Gerisini siz düşünün artık !
  • KOnu hort kusura bakmayın fakat Fatih in en turistlik bölgelerinde birinde oturuyorum ve burda Fibernet adına hiç bir şey yok.Çok abes doğrusu.O kadar reklamlar yapılıyor yurdun dört bir yanına döşedik diye.Telekom biraz etik davransa iyi olur diğer servis sağlayıcıların önünü kesiyor birde istediğim fiberi bana veremiyor yok ya !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.