Şimdi Ara

İSTANBULDA EN ÇOK YAŞAMAK İSTEDİĞİNİZ YER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar taşınma durumumuz var ama istanbulda aklımda birden fazla yer var sizin tahminlerinizide öğrenmek istedim

• Yeniköy, İstinye,Tarabya o çevre çok güzeldir.Tam yaşanacak yerlerdir. Merkezi yerlere çok yakındır. Ama şehrin gürültüsü yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Yeniköy, İstinye,Tarabya o çevre çok güzeldir.Tam yaşanacak yerlerdir. Merkezi yerlere çok yakındır. Ama şehrin gürültüsü yoktur

quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

kadıköy güzeldi pek bilmem ama avcılarda iyi gibiydi

üsküdar hakkında bir bilgin var mı ?
    istinyeyi duymuştum

Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evim Ortaköy'de. Ama hani en yaşanıcak yer neresi diye sorarsan kesinlikle Ulus. Çok daha sakin, İstanbul'un tam ortasında, ama o kalabalıktan falan eser yok hiç. Ulus iyidir Ulus. Ama sanırım İstanbul'un en pahalı semti aynı zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

Evim Ortaköy'de. Ama hani en yaşanıcak yer neresi diye sorarsan kesinlikle Ulus. Çok daha sakin, İstanbul'un tam ortasında, ama o kalabalıktan falan eser yok hiç. Ulus iyidir Ulus. Ama sanırım İstanbul'un en pahalı semti aynı zamanda

üsküdarı çok söyleyen oluyor. evet ulus pahalı bir hayatı varmış herhalde bebek filan
    Üsküdar da öyle sakin gibi bir yer ama öyle pek gezmedim orayı. İstanbul'a gittiğimde Harem'de indiğimizden otobüsten Harem'den vapura yürüyene kadar geçen süre kadar biliyorum Üsküdar'ı. Bir de 1 kere gece sahilini gezdik Kız Kulesi'ni falan görmek için. Yaşanabilir bir yer gibi duruyor ki Kadıköy'e çok yakın oluşu, vapurla Beşiktaş'a, Eminönü'ne 15-20 dakika oluşu da avantajlı gibi bir yer.

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Üsküdar da öyle sakin gibi bir yer ama öyle pek gezmedim orayı. İstanbul'a gittiğimde Harem'de indiğimizden otobüsten Harem'den vapura yürüyene kadar geçen süre kadar biliyorum Üsküdar'ı. Bir de 1 kere gece sahilini gezdik Kız Kulesi'ni falan görmek için. Yaşanabilir bir yer gibi duruyor ki Kadıköy'e çok yakın oluşu, vapurla Beşiktaş'a, Eminönü'ne 15-20 dakika oluşu da avantajlı gibi bir yer.

evet haklısın bende gitmiştimm bir tarafta kız kulesi diğer tarafta boğaz üst sokaklarda lavanta sessizlik çok hoşuma gitmişti

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.