Şimdi Ara

İstanbulda elektrik kesintileri ve patlamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul avrupa yakasında değişik yerlerde sık sık beyaz ışık saçan patlamalar, garip elektrik akımı sesleri, elektrik gidip gelmeleri, voltaj dalgalanmaları var konuyla ilgili bilgisi olan veya olayı gören varmı? Yüksekte oturduğum için yaklaşık 1 saattir balkondayım en az 5 değişik yerde patlama gibi birşeyler oldu.

Not: İstanbul Bağcılardayım, ikitelli güneşli esenler bayrampaşa taraflarını görebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 2 Eylül 2011; 5:04:32 >

• Ben şişli tarafındayım burda da sokak lambaları sönüyo arasıra
  • Küçükçekmece'den bildiriyorum.2 gecedir elektrikler gidiyor.Az önce balkondaydım sokak lambalarının ikisi birden ışık vermeyi kesti.Neden acaba? Arada lambanın gücü kesiliyor evdeki.Bir ilgisi var mıdır?Böyle yapmazdı önceden.
  • Evet ya esenlerdeyim bende patlama falan gormedimde son 2 saattir voltaj dusup duruyor pc bozulacakti az daha 5 dk once kokten gitti elektrikler
  • Avcılardan aktarıyorum durumlar burada da aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC5807

Küçükçekmece'den bildiriyorum.2 gecedir elektrikler gidiyor.Az önce balkondaydım sokak lambalarının ikisi birden ışık vermeyi kesti.Neden acaba? Arada lambanın gücü kesiliyor evdeki.Bir ilgisi var mıdır?Böyle yapmazdı önceden.

Voltaj dusuyordur ondandir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyükçekmecedeyim o patlama dediğin ışıkları bende gördüm bir kaç kez. Burada da voltajlar gidip geliyor, sürekli elektrik akımı sesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal Technique -- 2 Eylül 2011; 5:11:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynısını bende fark ettim.Patlamaların yerini tam göremiyorum malesef ama acayipte merak ettim
  • Çağlayandayım, Kağıthane tarafının elektriği yoktu bi ara bizim de voltaj dalganıp duruyor, o parlak şeyi ben de anlamadım iki sefer gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saturday

quote:

Orijinalden alıntı: RC5807

Küçükçekmece'den bildiriyorum.2 gecedir elektrikler gidiyor.Az önce balkondaydım sokak lambalarının ikisi birden ışık vermeyi kesti.Neden acaba? Arada lambanın gücü kesiliyor evdeki.Bir ilgisi var mıdır?Böyle yapmazdı önceden.

Voltaj dusuyordur ondandir

Peki voltaj neden düşer?Ortada bir sebebi olmalı ki bu voltaj düşüyor.Yanılıyor muyum yoksa?
    1 ay kadar önce buralarda "Manyetik Fırtına" ile ilgili bir konu görmüştüm.Onunla bir ilgisi var mıdır ki?
  • Çorlu'dayım sürekli ışıklar 1 saniyeliğine çok ani sönüyor.Voltaj düşmesi oluyor.
  • Az evvel Thor filmini izledim. Sayenizde acayip tırsıyorum
  • Olimpiyat stadındayım.20-30 kadar patlama oldu çevreden.Polisin dediğine göre elektrik direklerinin kablo bağlantıları patlayıp duruyormuş.Hani kışları aşırı yüklenmeden olan patlamalar gibi.Yalnız yaz günü yüklenme de yok ilginç
  • Saat 02.00'de kesilen elektrik 02.50'ye kadar neredeyse gelmedi ki normalde 10-15 sn. içinde jeneratörler devreye giriyordu demek ki ciddi bişey var.
  • pendikte de durum ayni. Parlamalar burada da oluyor,sokak lambalari da sürekli olarak dalgalanma yapiyor.
  • bende farkettim yav korkmaya başladım cidden
  • Bayrampasadayim elektrik yok bedasin sitesinde de herhangi bir bilgi yok siz bulabildiniz mi
  • leventteym burdada ayni durum.butun gece berbat oldu :s
  • Valla Facebook'ta yazıyordu bir kaç kişi yok sis çökmüş , elektrik yokmuş vs. diye , en sondada 2.7 deprem olmuş onu konuşuyorlardı , Allah korusun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.