Şimdi Ara

İstanbul Yurt Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malatya'dan İTÜ'ye geleceğim de İTÜ'nün yurtları pek çıkmıyormuş galiba. İstanbul'da Mimar Sinan ve Kanuni Sultan Süleyman yurtları hoşuma gitti. Acaba bunların Malatya'dan gelen bir kişi için çıkma olasılıkları nedir? Uzaktan gelenlere çıkma ihtimali daha mı yüksek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AttOS -- 6 Haziran 2020; 0:27:58 >

• Çıkmasına çıkar da iki yurtta itü’ye hayli uzak. İşin o tarafını düşündünüz mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

Çıkmasına çıkar da iki yurtta itü’ye hayli uzak. İşin o tarafını düşündünüz mü ?
    Hocam İTÜ'nün yurtları çıkmazsa yapacak bir şey yok mecburen oraya gidecez.
  • Hocam bi dur ortalık karışık zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belirli bir sıralamada olunca öncelik veriliyordu galiba.İlk 5k olması lazımdı sanırsam.

• Yok ya 30k ile gittim çıktı

• Torpil varsa kesin çıkar hocam, yoksa da aynı şekilde malatyadan gelen bir arkadaş vardı. 1 sene sonra yurt çıkıyor.

Ben de başvurdum bana da 1 sene dolmadan çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (İstanbul) Hukuk [Soru-Cevap]
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saul_goodmann

Torpil varsa kesin çıkar hocam, yoksa da aynı şekilde malatyadan gelen bir arkadaş vardı. 1 sene sonra yurt çıkıyor.

Ben de başvurdum bana da 1 sene dolmadan çıktı.
    Bunu İTÜ yurtları için mi dediniz hocam yoksa kyk için mi?
  • AttOS A kullanıcısına yanıt
    Torpil olayı ikisi için de

Ama sene sonuna doğru yurt çıkma olayını İTÜ yurdu için dedim
  • Babası gayet zengin olan(baya baya zengin yani oyle yuksek maas aliyor degil) tanidigima itu yurdu cikti gider gitmez.Nasil? torpille. Torpilin varsa cikar.Yoksa bilemiyorum artik illa ki cikar ama biraz beklemen gerekebilir.KYK'ya da basvur sen.Ama o da ilk etapta cikmayabilir.Memur bir ailenin cocuguna(ben) Ankara'da ocak ayinda sira geliyor.Yani bu yurt isleri sıkıntılı biraz.Elinde alternatifin de olsun.Yari donemde cikabilecegin yurt,apart,pansiyon vs arastir bir sekilde. Eger ailede memur varsa belli bir sure kamu misafirhanelerinde vs kalabiliyorsun.Ama ne kadar olur orasini bilmiyorum.

• Uzaktan gelmen,maddi durumun ve sıralaman İtü yurtları icin pek önemli değil neye göre belirledikelrini ben çözemedim ilk 10 binde olup Trabzondan gelen orta gelirli bir aileden olan arkadaşıma 1 sene boyunca çıkmadı mesela ama 90 binde olup Sakaryadan gelen arkadaşıma daha ilk günden çıkmıştı

• Bende malatyadan ytüye gideceğim fsm yurdu çıkar mı

• AttOS A kullanıcısına yanıt
    İstanbul’a uzaksanız anlayamayabilirsiniz ancak istanbul’da o mesafeler git-gel 4 saat gibi bir süre tutabiliyor inanılmaz bir şekilde. Eğer itü yurdu çıkmazsa çıkana kadar özel yurtta kalmayı bir düşünün. Maddi durumunuzu bilmiyorum ancak bu bahsettiğim yolda kaybedilen zaman abartı değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.