Bildirim
İstanbul yakınlarında tatil önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kefken-kerpe-kumcağız-cebeci bunlar olablir ben buralara gidiyorum.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: merlot7
kefken-kerpe-kumcağız-cebeci bunlar olablir ben buralara gidiyorum..
Merhaba, tavsiyeleriniz için teşekkürler fakat buralarda gittiğiniz otel vs var mıdır ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zargyy
quote:
Orijinalden alıntı: merlot7
kefken-kerpe-kumcağız-cebeci bunlar olablir ben buralara gidiyorum..
Merhaba, tavsiyeleriniz için teşekkürler fakat buralarda gittiğiniz otel vs var mıdır ?
tabiki saydığm her yerde günlük pansiyon da kalabilirsiniz tabi haftalık fln da olabiliyor ama fiyatlar hakkında bir bilgim yok._____________________________ -
Erikli'yi tavsiye ederim veya Erikliye yakın Mecidiye, Yayla gibi yerlerde güzeldir. İstanbul'a en yakın ege denizi, deniz harikadır ama pek sosyal bir aktivite bulamazsın. -
Aslında daha çok doğa ile iç içe bir tatil yeri düşünüyorum, kalabalıktan uzak kafa dinlemek için...
Bu yüzden ağva'dan yerler bakıyorum.
Bu arada arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler fakat bölge yerine mekan önerirseniz çok sevinirim. Önerdiğiniz mekanlar çok soyut oluyor, örneğin erikli; tamam süper bir yer fakat orada nereye gidebilirim, oraya gidip de bir de kalacak yer bulmak ile uğraşmak büyük sıkıntı olacaktır._____________________________ -
-
nasil bir butcen var bilmiyorum ama kilyos bnce iyidir orda devremulk kiralayabilirsin yada pansiyonda konaklayabilirsin (denize girmeyi dusunuyorsaniz) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zargyy
Aslında daha çok doğa ile iç içe bir tatil yeri düşünüyorum, kalabalıktan uzak kafa dinlemek için...
Bu yüzden ağva'dan yerler bakıyorum.
Bu arada arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler fakat bölge yerine mekan önerirseniz çok sevinirim. Önerdiğiniz mekanlar çok soyut oluyor, örneğin erikli; tamam süper bir yer fakat orada nereye gidebilirim, oraya gidip de bir de kalacak yer bulmak ile uğraşmak büyük sıkıntı olacaktır.
Erikli'de İşçimen Otel var, denize sıfır güzel bir otel ama fiyatları çok uygun sayılmaz.Daha uygun yerler arıyorsanız Erikli de pansiyonlar da var ayrıca günlük, haftalık olarak kiralanan evler var.Kalınacak yer konusunda, şu dönem Ramazan olduğu için sıkıntı yaşamazsınız.
-
Ağva'da güzel bir yer buldum, 2 kişi 2 gece 3 gün sabah kahvaltısı + akşam yemeği toplamda 550 tl
Bir aksilik çıkmaz ise buraya gitmeyi düşünüyorum. Gidersem olumlu veya olumsuz görüşlerimi paylaşırım.
http://www.yesilcay.com.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargyy -- 3 Ağustos 2011; 9:11:34 >_____________________________ -
marmara adasi ve cinarcik da olabilir _____________________________ -
cebeci Emin Apart Pansiyon
kocaeli kandıraya bağlı cebecide bulunan emin apart mükemmel bir pansiyon çevresi denize sıfır oluşu mükemmel evleri ve güler yüzleriyle herkese tavsiye ederim
istanbula yakın bundan daha güzel bir yer olmaz
engin bey var yetkili sağolsun herşeyle ilgileniyor_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler