Şimdi Ara

İSTANBUL VEYA ANKARA HUKUK GELİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu başlık çok yakın arkadaşım için açıldı.Çok merak ediyor burada çok sağlam analizciler ve tahminciler var.Görüşleriniz Önemli...

TYT: 75,75 NET
    AYT: 65,25 NET
    OBP:70
    EA

• Ankara %75 obpden dolayı istanbul banko en kötü iö. Gelir o da kontenjanlar düşerse yoksa istanbul gelir ayt çok sağlam gelmiş tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.En güzel yanı adam bu netleri 1 sene de sadece 12.sınıfta çalışarak yaptı rasyonel sayı bilmiyordu :)
  • arkadaş sıkı çalışmış galiba mat olmasa bu kadar iyi hadi fen çözdü tyt iyi geldi desek tamam da ayt de iyi mat yapmış sorar mısın bu sene hazırlananlara ne öneriyor
  • Hocam kendisi ile az önce telefonda konuştum.0 FEN çözmüş. Yukarıda da bahsettiğim gibi bu adam rasyonel sayı bilmezken bu netlere çekti kendisini.En öncül tavsiyesi matematik adına çok fazla kaynaktan soru taramak diyor.Bunun sayesinde hem görmediği soru tipi kalmamış hemde zaman yönetimini geliştirmiş. Ayt için sınava yakınlık olarak olmasa da düşünce geliştirme için Acil öneriyor.
  • Nefret58 N kullanıcısına yanıt
    çok saol orası belli fende yapsa arkadaşı boun uluslarda görebilirdik ama sağlık olsun gene kendini harika bir yere çekmiş usta ben bir alt devreyim bu sene giricem ama çok araştırdım neresi kaç net eğer kontenjanlar abartılı düşmezse arkadaş ankara hukukta istanbul kesin zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Mi Eskişehir mi..?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul Hukuk mu? Ankara Hukuk mu? Bu konudaki en iyi karşılaştırma bu video'da yer alıyor:
    emberluik emberluikyoutube
    İstanbul Hukuk mu? Ankara Hukuk mu?
    https://youtu.be/o8nK16BVvMU
  • Puango ya bak

• Cax10 C kullanıcısına yanıt
    Hocam sen Bilkenttemiydin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.