Şimdi Ara

İstanbul ve İzmir Hariç Okunacak En İyi Şehirler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halkı yobaz olmayan, eğlence mekanları olan özgür bir ortam istiyorum. Genelde Eskişehir diyorlar var mı başka öneriniz?

• Istanbul haricinde okunacak bir sehir yok. Cunku maalesef Istanbul haricinde bir sehrimiz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTU'ye gidebilirsin.(Ankara degil ODTU)

• Samsun (netten bak atakum'a)
  • Antalya, mersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jbreathe kullanıcısına yanıt
    izmir, ankara,antalya eskişehir hocam istanbul'da da on numara okursun ama baban ayda +2000 tl yollarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raphaël

Antalya, mersin

Antalya'dayım zaten Antalya çok iyi ama burdan gitmek istiyorum artık Mersin'i hiç bilmiyorum dibimizde ama bir kere bile gitmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manisa (izmir'e 30 dk uzaklıkta ondan dolayı yoksa çekilecek dert degil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamabout -- 16 Temmuz 2015; 9:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gotama

Istanbul haricinde okunacak bir sehir yok. Cunku maalesef Istanbul haricinde bir sehrimiz yok.

Herkes eksilemis ama cok hakli

• Antalya'daysan mersin dibinde değil karayoluyla 10 saat ayrıca yol çok virajlı araba tutuyorsa işin zor. Türkiyede en uzak komşu iki il diye geçiyor. İstanbul'dan mersin'e gitmek daha kolay yani. Mersin'de baya kaldım ben. Genel olarak izlenimlerim iyi. Şehir gayet medeni gezilecek yerleri bol mekanları bol ve en önemlisi ucuz bir şehir. bir öğrenci için ideal yani. Lakin şehrin doğusunda girilemeyecek kadar varoş mahalleler var onlardan uzak durduğun sürece sorun yok. Başka bir sorun da şehrin yaz aylarında çekilemeyecek kadar sıcak olması. Öğrenci adam yazın evine geldiğinden bu da pek sorun olmaz ama ben hayatımda öyle bir sıcak görmemiştim. Nem etkisi diyorlar herhalde insan resmen boğulacak gibi oluyor ve bu günün 24 saaati böyle gece gündüz fark etmiyor. Klimasız yaşamak imkansız

• ne kadar sevmesemde ankara. kızılaya yakın bir yerden ev tutarsan iyi yaşarsın tunalı hilmi, 7. cadde falan zaten her yer öğrenci
  • Yaşamı ucuz olan öğrenci şehri Eskişehir
    Görüklede kalıcaksan %90ı öğrenci üniversiteye servisleri var rahat ucuzdur Bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egladorx -- 16 Temmuz 2015; 10:57:03 >
  • Şehir olarak Antalya çok güzel şehir, kendi içinde sorunları var ama sahile inip iki bira çaktıktan sonra kim takar?

ODTÜ ve Hacettepe çok güzel iki kampüs. O kadar güzeller ki Boğaziçi hariç hiçbir üniversitede o kampüsler yok.

Akdeniz ve Anadolu kampüsleri de gayet güzel kampüsler. Zaten Eskişehir öğrenci odaklı bir şehir ama artık bozmuş diye duyduk. Bozmuş derken milleti kazıklamaya çalışan birkaç hadsiz, otçu falan türemiş. Büyük şehirlerin hepsinde var zaten bunlar.

Ayrıca Ankara Üniversitesi kampüsleri de(aslında sadece bina ve avlusu) şehrin merkezinde yer alıyorlar. Çıkışta arkadaşla takılabileceğiniz sınırsız mekan var.
  • hocam tatile mi çıkıyorsun üniversite mi okuyacaksın
  • adana

• quote:

Orijinalden alıntı: Rochie Roch

hocam tatile mi çıkıyorsun üniversite mi okuyacaksın

tatil değil her gün gidip barlarda takılmayacam ara sıra gider kafa dağıtırım. mesela bir konya'da yozgat'ta okumak var bir de izmir'de. konya'da hiç eğlence mekanı yok. sokakta su içene saldırıyorlar sanki herkes oruç tutmak zorundaymış gibi. halkın çoğu yobaz ben o tip şehirlerde okumam herkesin kendi tercihidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.