Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Ön Kayıt Hakkında (Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ek yerleştirmeyle yerleşenler ön kayıt tarihleri acaba ne zamana kadar şu an site çalışmadığından dolayı kayıt yaptıramıyorum acaba süresini bilen var mı?
    Okulda ön kaydı yaparlar mı? (Pazartesi günü (8-Ekim))

• pazartesi duyuru yaparlar ekten gelenler için,okulda bugün yarın gitsen de kimseyi bulamazsın
  • bende istanbul üniveristesini kazandım dün sabah yapamıyordum fakat akşam yaptım kaydınız başarıyla alınmıştır dedi
    arkadaş bide ben dün sordum üniversiteye ayın 8nde başalyacak ön kayıt dedi ama akşam denediğimde oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kübra37 -- 6 Ekim 2012; 14:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kübra37

bende istanbul üniveristesini kazandım dün sabah yapamıyordum fakat akşam yaptım kaydınız başarıyla alınmıştır dedi
    arkadaş bide ben dün sordum üniversiteye ayın 8nde başalyacak ön kayıt dedi ama akşam denediğimde oldu

İlginç Doğru klavuzda da ayın 8'inde başlayacağını söylüyor...

İstanbul Üniversitesinin Fakülte ve Yüksekokullarına 2012 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı(ÖSYS) Ek Yerleştirme Sonuçlarında ilk defa kayıt yaptırmaya hak kazanmış öğrencilerin internet üzerinden önkayıt ve kesin kayıtları, bu kılavuzda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.
     II. KAYIT İŞLEMLERİ
    2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında 2012 ÖSYS Ek Kontenjan Yerleştirme Sonuçlarında Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan adaylar, internet üzerinden önkayıt kayıt işlemini 08 Ekim - 10 Ekim 2012 tarihleri arasında (kayıt işlemlerinizi son güne bırakmamanız önerilir) 24 saat kesintisiz olarak internet üzerinden yapacaklardır. Öğrenciler istemiş olduğumuz kayıt belgelerini öğrenim göreceği Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürolarına mesai saatleri içerisinde;
    a) Örgün (Birinci ve İkinci) öğretim programlarını kazanan adaylar, 08 Ekim - 10 Ekim 2012 tarihleri arasında internet üzerinden önkayıt yaptırdıktan sonra kayıt için istenen belgeler ile kayıt bürolarına bizzat başvurarak kesin kayıtlarını yaptırırlar.
    b) Uzaktan öğretim programlarını kazanan adaylar, 08 Ekim - 10 Ekim 2012 tarihleri arasında internet üzerinden önkayıt yaptırdıktan sonra kayıt için istenen belgeler ile kayıt bürolarına bizzat başvurarak kesin kayıtlarını yaptırırlar.
    c) Açıköğretim programlarını kazanan adaylar için ayrı bir kılavuz yayımlanacaktır. (http://auzef.istanbul.edu.tr)
    10 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar “Kesin Kayıt Evraklarını” teslim etmeyenler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.
    Belirtilen tarihte kaydını yaptırmayanlar herhangi bir hak iddia edemez.
     III. İNTERNET ÜZERİNDEN ÖNKAYIT KILAVUZU
    1) İnternet tarayıcısı kullanılarakhttp://www.istanbul.edu.tr adresinde 2012 YENİ ÖĞRENCİ KAYITLARI sayfasında yer alan 2012 ÖSYS, DGS, YÇS, İÜYÖS, Türkiye Bursları vb. Yerleştirme Sonuçlarında Yeni Kayıt Yapacak Öğrencilerin Yapacağı İşlemler bölümüne girilerek;
    a) 2012 Yeni Kayıt Kılavuzuna,
    b) Öğrenci Numaranıza,
    c) Ödemeniz gereken Katkı Payı/Öğrenim Ücreti miktarlarınıza
    d) İlgili Banka bilgilerine
    İstanbul Üniversitesi Resmi İnternet Sayfası'nda yayımlanacak olan 2012 Yeni Kayıt Kılavuzu Linkinden ulaşabilir ve işlemlerinize başlayabilirsiniz.
    2) İnternet Üzerinden Önkayıt Kılavuzu için TIKLAYINIZ (İnternet Üzerinden Önkayıt kılavuzu en geç 31/08/2012 tarihinde ayrıca yayımlanacaktır)
    5
     IV. KAYIT EVRAKLARINA İLİŞKİN BİLGİ VE BELGELER
    İnternet Üzerinden Önkayıt Kılavuzunda belirtilen işlemleri gerçekleştirmek suretiyle ÖĞRENCİ NUMARASINAhttp://www.istanbul.edu.tr internet adresinde bulunan linkten ulaşabilecektir. KAYIT DOSYASI kesin kayıt esnasında size verilecek ve üzerindeki bilgilerin doldurulması istenecektir.
    A) ÖSYS İLE KAYIT İÇİN;
    1) ÖSYS Sonuç Belgesi (internet çıktısı sınav sonucu ile kayıt yapılacaktır)
    2) Lise Diplomasının aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı
    (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)
    3) Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası beyanı için)
    4) Askerlik Durum Belgesi (Askerlik durumları, fakülte/yüksekokul görevlileri tarafındanhttp://kamu.turkiye.gov.tr internet adresinden sorgulanacaktır. Haklarında “Kaydında sakınca yoktur” ibaresi bulunan yükümlülerden askerlik durum belgesi istenilmeyecektir)
    5) İkamet Adresi Beyanı (Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ)
    6) 8 adet 4.5 x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son 6 ay içinde, önden, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Fotoğraflarınızın arkasına adınızı-soyadınızı ve öğrenci numaranızı yazmayı unutmayınız)
    7) Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu (Ödemeler Öğrenci Otomasyon Sisteminden Referans Numarası alınarak Halk Bankasına yapılmaktadır)(Birinci Öğretim Programlarına kesin kayıt yaptıracak olanlar katkı payı ücreti ödemeyecektir)
    8) “Kayıt İçin Gerekli Özel Belgeler ve Durumlar” için sayfa 10’a bakınız.

• siz şuan sisteme girebiliyor musunuz ?
  • quote:

siz şuan sisteme girebiliyor musunuz ?

Malesef bırakın ogrencı otomasyon sıstemını sıte dahı acılmıyor.
    Sız unıversıteyı mı aradınız on kayıt tarıhını sormak ıcın? Eger aradıysanız hangı numaradan ulastınız yazabılır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 6 Ekim 2012; 20:16:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonla falan uğraşmayın biz öğrenci işlerine gidip 2 kelime zor alıyoruz ağızlarından,zaten öyle de böyle de geliceksiniz istanbula pazartesi günü okula gelin net bilgileri alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

quote:

Sız unıversıteyı mı aradınız on kayıt tarıhını sormak ıcın? Eger aradıysanız hangı numaradan ulastınız yazabılır mısınız?

ben fatihte oturuyorum ve üniversite veznecilerde gidip bizzat sordum bana pazartesi dediler fakat az öncede dediğim gibi içim rahat etmedi eve gelip denediğimde oldu
  • quote:

quote:

quote:

ben fatihte oturuyorum ve üniversite veznecilerde gidip bizzat sordum bana pazartesi dediler fakat az öncede dediğim gibi içim rahat etmedi eve gelip denediğimde oldu

Bır sorun olacagını dusunmuyorum sonucta yapmıssınız kaydınızı zaten. Eger bı sorun olursada kayıt yaptırmaya gıttıgınızde ortaya cıkcaktır okul yonetımıde sanırım cıkan sorunu duzeltır. Ama sorun olacagını pek dusunmuyorum sıstem sızı kabul ettıyse problem olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bır sorun olacagını dusunmuyorum sonucta yapmıssınız kaydınızı zaten. Eger bı sorun olursada kayıt yaptırmaya gıttıgınızde ortaya cıkcaktır okul yonetımıde sanırım cıkan sorunu duzeltır. Ama sorun olacagını pek dusunmuyorum sıstem sızı kabul ettıyse problem olmaz.

teşekkür ederim :) bu arada bugün sistem açılıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim :) bu arada bugün sistem açılıyor

Evet sıstem calısıyor. Hepımıze hayırlı olsun. Rıca ederım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.