Şimdi Ara

istanbul üniversitesi nokta otomasyon sistemi ve android!!!!acilll!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
8.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese meraba.benim ve bu nokta otomasyon sistemini kullanan birçok arkadaşımın sorunu buna internet explorer harici hiçbir browserla girilemiyor malesef.(google a nokta otomasyon yazıp bir deneyin anlayacaksınız).bu işe çözüm getirebilecek arkadaş gerçekten çok sevap alacak.yardımlarınızı bekliyorum.

not:lütfen kesin çözüm şudur diye yazın.bunu dene şunu yap demeyin.android telefonunuzda oluyorsa hepsinde oluyordur zaten
    Hey gidi günler hey.ne uğraşmışım vakti zamanında:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 20 Şubat 2014; 12:21:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobil olarak bakabilmek için şöyle bir site kurulmuş yeni gördüm denemedim henüz, resmi midir bilmiyorum.
    test.iudersnotlari.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteyi denedim ama acilmiyor.belki duzelir.

• Yok mudur çözüm getirecek bir babayiğit

• düne kadar mis gibi giriyordum s3ten değiştikten sonra artık pc deki chrome dahil hiç birşey girmiyor ie hariç
  • Guncel

• su nokta kadar lanet sistem görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbul üniversitesi duyurularda android marketteki ve test.iudersnotlarına giriş yapanların şifresini değişmesini söylemiş.sanırım şifre toplama durumu söz konusu.bu sisteme ie hariç hiçbir yerden giriş yok anlaşılan.

• Guncel

• kolay gelsin kardeş
  • Ben galaxy s plus kullanıyorum ve giriş yapabiliyorum ama win8 den giriş yapamıyorum mesela iphonedanda girilmiyor ama androidden giriyodu sanki s3 son guncellemeyimi yaptın cunku kardeşimdede var s3 ondan girmiştim... ama bir ara nokta sapıtmıştı belki o olaydan sonra girilmiyordur ama ben galaxy s plus ile girebiliyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

Ben galaxy s plus kullanıyorum ve giriş yapabiliyorum ama win8 den giriş yapamıyorum mesela iphonedanda girilmiyor ama androidden giriyodu sanki s3 son guncellemeyimi yaptın cunku kardeşimdede var s3 ondan girmiştim... ama bir ara nokta sapıtmıştı belki o olaydan sonra girilmiyordur ama ben galaxy s plus ile girebiliyorum hala

ben türkiye garantili s3le 1 kere bile giremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Ben galaxy s plus kullanıyorum ve giriş yapabiliyorum ama win8 den giriş yapamıyorum mesela iphonedanda girilmiyor ama androidden giriyodu sanki s3 son guncellemeyimi yaptın cunku kardeşimdede var s3 ondan girmiştim... ama bir ara nokta sapıtmıştı belki o olaydan sonra girilmiyordur ama ben galaxy s plus ile girebiliyorum hala

enteresan bendekilerde tr garantili ... ayarlardan açılır pencere engelleyi kapattınmı?
  • quote:

quote:

quote:

enteresan bendekilerde tr garantili ... ayarlardan açılır pencere engelleyi kapattınmı?

kapattığım halde gene olmuyor hocam.isterse dünyanın en iyi otomasyon sistemi nokta otomasyon olsun.benim telefonumda açılmadıktan sonra neye yarar haksızmıyım?tüm öğrenciler mağdur durumda bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 9 Şubat 2013; 10:55:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kapattığım halde gene olmuyor hocam.isterse dünyanın en iyi otomasyon sistemi nokta otomasyon olsun.benim telefonumda açılmadıktan sonra neye yarar haksızmıyım?tüm öğrenciler mağdur durumda bu konuda.

otomasyon konusunda sonuna kadar haklısın bizde çok sorun yaşadık günlerce açılmadı hep hata falan verdiği oldu...

• bu bölümde bizi yasaklayan mod nedenini çok merak ediyorum.VE noktayı sen mi yaptın ki bu kadar kötü bir sisteme sahipleniyorsun biz kullanıyoruz ,biz çekiyoruz çilesini ve biz mağdur oluyoruz bunu yazmakta ne gbi kötü bir yorum var bizi burdan yasaklayacak.Amacın ne senin?
  • quote:

arkadaşlar herkese meraba.benim ve bu nokta otomasyon sistemini kullanan birçok arkadaşımın sorunu buna internet explorer harici hiçbir browserla girilemiyor malesef.(google a nokta otomasyon yazıp bir deneyin anlayacaksınız).bu işe çözüm getirebilecek arkadaş gerçekten çok sevap alacak.yardımlarınızı bekliyorum.

not:lütfen kesin çözüm şudur diye yazın.bunu dene şunu yap demeyin.android telefonunuzda oluyorsa hepsinde oluyordur zaten

ona çözümü okuldaki bilgi işlem verebilir. çok saçma yapmışlar. nokta otomastonu pop-up penceresinde kullanıyoruz. normalde pop-uplarda reklam olduğu için diğer tarayıcılar otomatik olarak engelliyor. engelleme olmasın diye(en azından kullanıcıya sorsun diye) ie kullanılıyor. benim okulumda aynı şekilde.doğuş üniverstesi

• noktaya artk diger tarayclardn gireblrsnz android dende griliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.