Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi'nde okuyan varsa bi ulaşabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet

• Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Evet

Eyvallah hocam.
    Ben bu sene İktisat İÖ kazandım. Bu hafta zaten tanışma fasılları falan oluyor. Geçen hafta otomasyondan 8 zorunlu ders 1 seçmeli ders ve 1 de güzel sanatlar dersini seçtim.
    Danışmanım otomasyondan dersleri onaylamış.
    Yalnız bazı derslerimin yanında hoca isimleri yok, ders programına baktığımda Cumartesi günü Güzel Sanatlar Türk Dili 1, Yabancı Dil 1 ve Atatürk İlkeleri ve İnk. Tarihi dersleri uzaktan eğitim olarak gözüküyor.
    Yarın ise Hukukun Temel Kavramları ve Şehir-Kültür dersleri var. Şehir Kültür dersi uzaktan eğitim diyor. Ve yanında hoca ismi var. O nasıl oluyor?
    Ders alma listem şöyle şuanda :http://p1309.hizliresim.com/1f/m/suxdk.png

Biraz uzun oldu ama anladıysan sevabına yardım et aga

• Hocaları belırlenmedıgı ıcın yazmaz. Bazen olur oyle bızım bı arkadasında boyleydı cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

Hocaları belırlenmedıgı ıcın yazmaz. Bazen olur oyle bızım bı arkadasında boyleydı cunku.

Yarın 17'de Hukukun Temel Kavramları dersi var. Ona gidicem sonra eve gelicem. 20'de de Uzaktan Eğitim Şehir - Kültür dersi var. Evden mi izlicem onu ekol hoca gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da hangi üniversite?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış bir şey yok zorunlu derslerin sadece sınavına gideceksin hukuk dersini de yarın okulda öğrenirsin.Fakat hatırladıgim kadarıyla güzel sanatlar ile sehir kültür birlikte alınamıyordu sistem farklı galiba sizin fakültede.

• quote:

Orijinalden alıntı: GonyanınManyağı

quote:

Hocaları belırlenmedıgı ıcın yazmaz. Bazen olur oyle bızım bı arkadasında boyleydı cunku.

Yarın 17'de Hukukun Temel Kavramları dersi var. Ona gidicem sonra eve gelicem. 20'de de Uzaktan Eğitim Şehir - Kültür dersi var. Evden mi izlicem onu ekol hoca gibi

Yok hayır ısuzem sıtesıne gırıp ders notlarına bakmanız yeterlı. Isuzem de dersın notları bulunmakta ordan calısmanız yeter gercı basıt bı ders.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GonyanınManyağı

quote:

Yok hayır ısuzem sıtesıne gırıp ders notlarına bakmanız yeterlı. Isuzem de dersın notları bulunmakta ordan calısmanız yeter gercı basıt bı ders.

Tamam hocam anladım şimdi bütün uzaktan eğitim dersleri isuzemden alınan notlarla hallediliyo, herhangi bi kayıt gerekli mi bu notlara erişim için?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.