Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Erasmus ile alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar istanbul üni. ispanyol ve italyan dillerinde erasmus programi varmi? Ankara universitesinde oldugunu biliyorum iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbul üniversitesinin italya ve slovenya ile anlaşması var diye biliyorum. yani italya ve slovenyaya erasmus ile gidebiliyorsun.
  • Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim ben simdi italyan dili ve edebiyati bolumunu okursam erasmus programina katilabiliyorum değilmi

• bu üniversiteyle alakalı olmamama rağmen google'a yazıp şu siteyehttp://www.istanbul.edu.tr/uaik/ABegitim/ ulaştım.

bu potansiyelle erasmus zor yaparsın, azıcık araştırın arkadaşlar. bi madde aklına takılır anlarım ama sorduğun şey o kadar genel bi konu ki.
  • üniversite öğrencisi olman gerekiyor sanırım. yani erasmus yapman için spesifik bir bölümde olmana gerek yok sanırım.
  • Öncelikle teşekkur ederim ama insanlarin ozel hayatlarini bilmeden ne şartlarla internete girebildiklerinden haberdar olmadan insanlari yermeyiniz.İnternette dolasma arastirma sansim olmadigindan forum sitesinde sordum. Neyse bana bir harf öğretenin kirk yil kolesi olurum demis Hz.Ali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.