Bildirim
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİMİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
istanbul üni bilg mühte okuyorum eğitimi her devlet üniversitesi gibi vasat. bu eğitim kalitesi seviyesini tartışmaya gerek yok ancak herkes her defasında yazıyo :) o iki bölümden birini seçiceksen EEM iö yazmanı öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: ReaLGz
istanbul üni bilg mühte okuyorum eğitimi her devlet üniversitesi gibi vasat. bu eğitim kalitesi seviyesini tartışmaya gerek yok ancak herkes her defasında yazıyo :) o iki bölümden birini seçiceksen EEM iö yazmanı öneririm
teşekkürler:) arkadaşımın kafası karışık eem'den emin değil.bide ist üni çok kötü lafları dönüyo ortada. gazi inşaat da tutuyo o daha mantıklı anlaşılan ist üni inşaattan. sağol -
quote:
Orijinalden alıntı: m.erc
quote:
istanbul üni bilg mühte okuyorum eğitimi her devlet üniversitesi gibi vasat. bu eğitim kalitesi seviyesini tartışmaya gerek yok ancak herkes her defasında yazıyo :) o iki bölümden birini seçiceksen EEM iö yazmanı öneririm
teşekkürler:) arkadaşımın kafası karışık eem'den emin değil.bide ist üni çok kötü lafları dönüyo ortada. gazi inşaat da tutuyo o daha mantıklı anlaşılan ist üni inşaattan. sağol
evet bizim zamanımızdada o laflar çok dönüyodupuanım ytü'ye yetmeyince burası geldi biraz istemeyerek gitmiştim açıkçası ama daha sonradan o lafların abartı olduğunu kendim gördüm. duyan da diğerlerini çok iyi zannediyor ama malesef hiç birinin birbirinden pek farkı yok
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: m.erc
quote:
teşekkürler:) arkadaşımın kafası karışık eem'den emin değil.bide ist üni çok kötü lafları dönüyo ortada. gazi inşaat da tutuyo o daha mantıklı anlaşılan ist üni inşaattan. sağol
evet bizim zamanımızdada o laflar çok dönüyodupuanım ytü'ye yetmeyince burası geldi biraz istemeyerek gitmiştim açıkçası ama daha sonradan o lafların abartı olduğunu kendim gördüm. duyan da diğerlerini çok iyi zannediyor ama malesef hiç birinin birbirinden pek farkı yok
o da doğru hepsi aynı, öğrencinin kendinde bitiyo olay. parayı basan özel üni'ler prof'ları kapıyordur. neyse sonuçta aynı üni'de eşit:)
-
İstediğin bölümlerin sıralamarı 2011 de yükselmiş inşaat 2010 32.400 2011 31.500 elektrik-elektronik müh. i.ö. 2010 36.600 2011 36.000
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X