Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaslar ders secımı yaptım zorunluları ısaretledım secmelılerden de kurallarda malzeme bulgısı bolumunden 1 ders almak zorunlu dıyo 1 ders vardı aldım dıgerındede beden ıle guzel sanatlardan 2 sı aynı anda alınmaz dıyo ondanda bıtane aldım
    acaba dogrumu bı ıncelermısınız ve danısman onay ı beklıyo dıyo sızdede boylemı sıkıntı sıkmaz gıbı ve ne zaman onaylanır acaba

• Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    Güzel Sanatlar - Beden Eğitimi zorunlu seçmeli diye geçiyor zaten hocam istediğin birini seçeceksin. Top senden çıkmış artık, ne zaman onaylayacağı danışmanın keyfinde.
  • yeni kazananlar ders seçimi yapmıyor arkadaşlar, ilk dönem derslerini okul otomatik seçiyor,ikinci dönemden itibaren dersleri kendimiz seçicez
  • FTR ekle kardeşim kazananlara hayırlı olsun bu arada
  • Chestlich kullanıcısına yanıt
    Ekşi sözlükte bir arkadaş "2-3 sene daha prefabrikte devam edecek." demiş. 2016 yılının yazısı.
  • Hazırlık okuyacaklar ders seçimi yapacak mı arkadaşlar? Yeni kazandım da bir aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gittim belgelerimi verip öğrenci kimliğimi ve pasomu aldım şu an için galiba Eğitim Fakültesi ve Edebiyat fakültesinde sıkıntı yok gibi görünüyor İktisat fakültesine gidenlere hiçbir şey vermeyip 19 eylül'de geleceksiniz diye göndermişler.
  • Dostum öğrenci kimlikleri çıkmış mi? Eğitim fakültesinde nerden alıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.History

Bugün gittim belgelerimi verip öğrenci kimliğimi ve pasomu aldım şu an için galiba Eğitim Fakültesi ve Edebiyat fakültesinde sıkıntı yok gibi görünüyor İktisat fakültesine gidenlere hiçbir şey vermeyip 19 eylül'de geleceksiniz diye göndermişler.

Çıkmış mı hocam öğrenci kimlikleri ?
  • Çıkmış hocam kimlikler fakültenin öğrenci işlerinden alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.History -- 31 Ağustos 2016; 21:33:46 >
  • yaz PSİKOLOJİ :D
  • Öğrenci kartında ve pasoda ÖSYM fotosumu, götürdüğümüz vesikalık fotoğrafmı oluyor?

• İktisat fakültesi kimlikleri gelmemiş.

• hazırlık okuyanlar ders seçimi yapmıyor değil mi?
  • Tıp fakültesi kimlikleri çıktı mı acaba?
  • 8 vesikalık dimi? Arkasına isim soyisim vr öğrenci no yazıcaz sadece bilgisi olan cevap verebilirmi acil?

• Acil cevap gelse çok iyi olur arkadaşlar ben e kayıt yaptırdım ama halen kesin kayıt yaptırmadım aksis e de üyeyim nasıl kesin kayıt yaptırabilirim.
  • JeocuTarık kullanıcısına yanıt
    Okul başladığında evrakları okula teslim ediceksin

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Evet isim soyisim öğrenci no istememişlerdi ama ben yazdım yinede

• Apoc kullanıcısına yanıt
    Hayır

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.