Şimdi Ara

İstanbul Stor Perde Temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Stor Perde Temizliği ile Profesyonelliğimizi Kanıtlıyoruz!
    İstanbul Stor Perde Temizliği
    İstanbul’da Stor perde temizliği yapan firmamız Temizyana Temizlik Şirketi, sizleri tak-çıkar gibi zahmetli işlemlerden kurtarıyor ve profesyonel bir temizlik hizmeti sunuyor! Perdeleriniz, elbette evde kendi imkanlarınız ile yıkanabilir ancak stor perdeler, mekanizmalarından kaynaklı olarak, çıkarma ve takma işlemlerinde zarar görebiliyor. Ayrıca, evimizin dekorasyon anlamında göz bebeği olan perdelerimiz, güzelliğinin yanı sıra; kirleri ve tozları hapsetmeye müsait bir yapıda. Bizler Temizyana Temizlik Şirketi olarak, bu kirlerin ve tozların bakteriye dönüşmesine izin vermiyor ve İstanbul’un her ilçesindeki perdelerinizi, ücretsiz teslimat özelliğimiz ile alıyoruz. Üstelik, 48 saat içerisinde derinlemesine temizlik sağlayarak, evlerinize getiriyoruz ve yuvalarına geri takıyoruz!

    Temizyana ile Stor Perde Temizleme Adımları Nasıl İlerler?

    Temizyana Temizlik Şirketi olarak, özelikle de pandemi döneminde ihtiyacınız olan hijyeni, İstanbul’un tüm ilçelerinde stor perde temizliği ile gerçekleştirerek, sizleri yormuyoruz. Bizleri, +90 544 430 00 85 veya +90 212 511 00 86 numaraları telefonlarımızdan arayarak hizmet almak istediğinizde, direkt olarak etkin bir bilgi akışı sağlıyoruz. Çağrınız üzerine sizlerle randevulaşıyoruz ve ardından, stor perdenize uygun servislerimiz, profesyonel ekibimiz ve ekipmanlarımızla evinize gelerek, stor perdenizi dikkatlice söküyoruz. Tam da bu esnada, stor perdenizin mekanizmasında sorun varsa, sizlerden gelecek talepleri dinliyor ve;

    • Eğer bir tamir işlemi gerekiyorsa, bunu not ediyoruz.
    • Ardından, stor perdeniz servisimiz ile firmamıza getiriyoruz.
    • Firmamıza gelen stor perdelerinizin yapısını, renginin, kumaşını ve pek çok özelliğini inceleyerek de nasıl bir yıkama işlemi gerçekleştirileceğimizi kararlaştırıyoruz.
    • Sonrasında ise, planlamanın eşliğinde, stor perdenize en uygun yıkama modülünü uyguluyor ve renk sabitleyici şampuanlarımız sayesinde, perdelerinizi ilk günkü haline çeviriyoruz
    • Sonrasında, başta da not ettiğimiz tamir işlemlerini gerçekleştiriyor ve 48 saat geçmeden, ücretsiz teslimat özelliğimiz ile perdelerinizi evlerinize getirerek, yuvalarına takıyoruz.

    İstanbul Stor Perde Yıkama Fiyatları ile Sizlere Kampanyalar Sunuyoruz!

    Temizyana Temizlik Şirketi, profesyonel hizmetlerini sizlere en uygun fiyatlar ile sunmaya, her zaman özen gösteriyor. Sizlere gerçekleştirdiğimiz kampanyalardan mutlu oluyor ve İstanbul’un her ilçesine ücretsiz teslimat gibi özellikler de sunarak, müşteri memnuniyetini hedefliyoruz. Perdenizin metre karesine göre değişen fiyat aralıklarımızdan haberdar olmak, kampanyalarımızdan faydalanmak ve üst düzey bir hizmet almak için, stor perde yıkama fiyatları 2020 listemizi inceleyebilirsiniz. Ardından, bizlere +90 544 430 00 85 veya +90 212 511 00 86 telefonlarından ulaşarak, profesyonel bir hizmet alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icerikcat -- 23 Ağustos 2020; 2:33:55 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.