Şimdi Ara

Istanbul Renault Servis Anadolu Subesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi gunu tam 2 saat boyunca gerek anadolu servisini gerekse bana yakin olan atasehir subesini aradim ancak servis bolumu atasehirde telefonu kesinlikle acmadi anadolu subesi ise defalarca aramam sonucu ulasabildim ve cok yogunuz dediler.Carsamba gunu atasehir subesinin yakinindan gececektim bu nedenden dolayi aracimdan gelen bazi seslerin nedenini ogrenmek icin servisi yine defalarca aradim acan olmadi bende direk servise gittim.Servis elemani yogun olduklarini aracima bakamayacaklarini soyledi bende cok sinirlendim madem yogunsunuz defalarca ariyoruz neden telefona bakmiyorsunuz diye tepki gosterdim telefona bakmazsaniz ben nasil randevu alacagim yada yogun oldugunuzu bilecegim diye.Neyse kapiya kadar gelen musterileriyi hic bir islem yapmadan gonderdiler. Renault musteri hizmetlerini arayip sikayet ettim kapiya kadar gelen musteriye boyle davrandilar diye aradan 1-2 saat gecti ve anadolu sube muduru arayip ozur diledi ve nasil yardimci olabileceklerini soyledi.Ertesi gun icin beni servise davet ettiler aracimin islemleri yapilirken servis muduru kahve ikram etti musteri memnuniyetine hakketen onem veriyorlar sikayetime hemen donup cozume kavusturulmasi onemliydi.Benzer durum yasayan olursa kesinlikle gerekli yerlere sikayette bulunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Izmir audi servisi tavsiye
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.