Şimdi Ara

istanbul PİYASASI için okul listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba. bildiğiniz gibi canlılığımızın en temel hedefi genetiğimizi bir sonraki nesile aktarabilmektir. bu nedenle evrim, nispeten daha hareketli ve entelektüel canlıları haz yöntemiyle üremeye teşvik eder. en başından beri haz bulunmasaydı bile evrim, üremek için yeni motivasyonlar bulurdu. bu bağlamda istanbul'daki okulları ve hatun popülasyonlarını tecrübemiz yettiğince, elimizden ve farklı kaynaklarımızdan geldiğince değerlendirmeye, derlemeye çalışacağız.


    Bilgi: benim top3 okullardan biri. burslusu ayrı burssuzu ayrı güzeldir. zamanında bitirme tezi olarak insan belgeseli çekilmişti bu okulda   yine yakın zamanda public aksiyonları objektiflere yakalanmıştı. %100 burssuz hatunları biraz takıntılı olabiliyor, dikkat etmekte fayda var. santral kampüsü vs defilesi gibi ayrıca, adeta cennetten bir kesit.


    Yeditepe: hukuk-eczacılık ve radyo tv sinema bölümlerinin %100-50 burssuzu ablaları bayya iyi. ama ortam itibariyle iyi takılıyorlar cebinizde biraz para olması lazım.

    İTÜ: koç-sabancı-boun 3lemesinden birindeyseniz buradaki kızların bakış açısı 180 derece değişiyor size. okul bazlı çok enteresan bir hipergami geliştirmiş buradaki kızlar. aynı tipe sahip bir yıldızlı bir koçlu erkekten hangisini seçecekleri asla sekmez. boğaziçi ve itü'nün atletizm kulüpleri partner gibi çalışıyor bu arada. katılmanızı tavsiye ederim.

    İstanbul Üniversitesi: allahçıların merkezi aksaray'da kampüsü olmasına rağmen çok iyi oluşumlar çıkarmışlar. geçen sportsfest'e istanbul iktisat spor kulübü gelmişti. iü'nin iktisat bölümü öğrencilerinin kurduğu köklü bi kulüpmüş. kökleri yakından tanıma fırsatı buldum. nice uzun yılları olsun.

    Koç: S Tier. 11 veya 12. sınıftaydım, peder burada konferans verecekti. hayatım boyunca gördüğün en güzel kadını görmüştüm kafeteryalarından birinde. buradan birini bulun zaten muhtemelen babası fabrikatördür. okumanıza gerek kalmasın.

    YTÜ: çok erkek var. o kadar erkeğin arasında maalesef medeniyet gelişemiyor. kadınlara da insanüstü bir talep var tabi. rekabet azlığından kadınları da kendine pek bakmıyor olsa gerek hiç dikkatimi çeken bir ytülü hatuna denk gelmedim neredeyse.

    marmara: işletmesi güzel fakat karşıda olduğundan çok temas kuramadım. potansiyel yüksek duruyor.

    sabancı: dağın başında olduğu için kadınlar arabasal bir hipergami geliştirmiş. öyle ki benim corollayla gittiğimde aldığım kesikler farklı, pederin bmw ile gittiğimde aldığım kesikler farklı oluyor.

    mimar sinan: toxic bir kapitalist olduğum için lgbtci biseks hatunlarını sadece beğenmekle yetiniyorum çoğunlukla. muhabbetleri moda ayağına üstüne çuval giymekten ve merkür retrosundan öteye gidemiyor. bir de sanat sepet fotoğraflar çektikleri instagram hesapları var hepsinin, 30 takipçili.(belki düşer diye takip edenler ve kız arkadaşlarının takip ettiği)

    gsü: güzel okul, güzel kafalar. güzel kadın sayısı az. geneli kültürlü, muhabbet edebileceğiniz insanlar. üstüne bir de güzel olursa crème de la crème oluyor.


    part2 yarın olsun artık kafam yoruldu anılardan  








  • Corolla yakismadi sana (ehliyetim yok ama sallamak serbest)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada fransiz liseli gsulu hanimlar sanki goz ardi edilmis gibi geldi bana listede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be uyumayıp 2 test daha çözecem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arabasal hipergami a:SDASDADSASD 

  • Bmw ney lan bmwye düşenden hayır gelmez

    Gsü kültür işi, bizim okuldan vardı gidenler iyidir hoştur dıştan dolu gözükse de içi boş çok insanlara rastlayabilirsiniz

    Sabancı paranız varsa çok iyidir kafa insan çok bulursunuz eğlenmeyi bilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

    Onlarda en zirvede olanların geneli fr italya  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZEL TIP ÜCRETLERİ TAM LİSTE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100net100k kullanıcısına yanıt

    Sabancıdayım. Bil bakalım ne yok  

  • ytü için konuşuyorum gay olsam bu kadar erkek bulamazdım

  • 100net100k kullanıcısına yanıt

    Kadınlar hayrat değil ki hayır bekleyesin lil bro. Özelliğin ne ki üzerinde tavşan gibi zıplasın, elbet bir şeylere düşecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muazzam yararlı bir içerik olmuş, up



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depodaki afgan cesedi -- 7 Haziran 2023; 11:5:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hiç detay yokki umduğumu bulamadım -1

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ünide daha iyilerini açmanızı bekliyorum boynuz kulağı geçmeli  

  • bounlukizaraniyorv2 kullanıcısına yanıt
    hocam sizden detaylısını beklerdim :( çok kapalı bir başlık olmuş,bkav1 in kalemi çok daha güzeldi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

    sonra ban yiyoruz kardesim ben on bilgilendirmeyi yapayim gidin yerinde yiyin  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun genel durumu düşünüldüğünde çok gereksiz bir konu olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3254B61DC -- 7 Haziran 2023; 12:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyorv2 kullanıcısına yanıt

    Lafın gelişi o lil bro  


    Özelliğini yoksa etkileyebilecek doğru dediğin, sadece arabaya düşüyorsa karşındaki vah haline derim o kişiye açıkçası  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah hocam be  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100net100k kullanıcısına yanıt

    Fransiz liseleri bal olsaymış derim baska bisey demem 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.