Bildirim
İstanbul Öğrenci Yurtları YARDIM!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yukarı. yaklaşık bir fiyat söyleyebilcek biri yok mu? -
Burda (Çamlıca'da) aylık 100 dedi arkadaşlarım.
Önceden beleşmiş ama artık parayla öğrenci alıyolarmış. -
özel yurt istiyorum devlet yurdundansa. -
O civarlarda 250'den aşağı yurt bulabileceğini sanmıyorum.Google'a ''İstanbul Fatih öğrenci yurtları'' diye yazarsan bence birçok yurt bulursun.Sitelerinde de fiyatları yazmaz , arayıp sorabilirsin.Yurt baktığım günler geldi aklıma da ne sıkıcı işlerdi ya -
yurtlarda kalmış biri yorum yaparsa çook iyi olur -
300 tl civarından başlayıp 2-3 bin tl'ye kadar çıkabiliyor. Bence ideal olanları 600 civarı olanlar. Fakat elini çabuk tut hızlı doluyorlar açıkta kalma -
aylık 3000 tl mi -
bizim ev öğrenciler de kiradaydı. fatih te caddeye yakın 4+1 140 m2 , 4 klima,ankastre mutfak,2 banyo,3 tuvalet, 4 klima, alarm sistemi kira=1800 tl idi, 3000 e kira mı olur ya -
aylık 3bin olması imkansız arkadaşım, cihangirde stüdyo daire (22m2) tutsan elektirik+su+internet+ısınma dahil 1.250tl aylık -
ben ev değil yurttan bahsediyordum da ev kiralarını bilmek de hiç fena olmaz yardım edenlere çok teşekkürler
-
tekrar yukarı -
Özeller uçuk hocam -
ne kadar uçuk? -
quote:
Orijinalden alıntı: kkflmuhammet
ne kadar uçuk?
250 lira gibi ücretlerden başlayıp 500-600'e kadar çıkıyor.Ben Kadıköy'deki Beyaz Marmara Yurdu'nda kalmıştım.Yurt gayet güzeldi.3 kişilik odaya 330 lira vermiştim. -
bazı üniversitelerin kampüsünün içinde yurt oluyomuş bende marmara üniversitesini(eczacılık) düşünüyorumda haydarpaşa kampüsünde yurt var mı biliyo musunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: kkflmuhammet
ne kadar uçuk?
Maslakta arkadaşın kaldığı aylık 560tı -
quote:
Orijinalden alıntı: to_se
bazı üniversitelerin kampüsünün içinde yurt oluyomuş bende marmara üniversitesini(eczacılık) düşünüyorumda haydarpaşa kampüsünde yurt var mı biliyo musunuz
Haydarpaşa Kampüsü'nde yurt yok.Sadece Göztepe Kampüsü'nde yurt var ama kızlar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qraff -- 20 Temmuz 2010; 23:46:30 > -
3 arkadaş eve çıkmak daha mantıklı. Fatihte oturan biri olarak söylüyorum mümkünse bim-dia-şok marketlere yakın olsun
-
bim-dia-şok! bunlara yakın evler metro durağına yakınmış gibi pahalı olcak bikaç seneye
Benzer içerikler
- ybs okunur mu
- ders kredisi nedir
- doping hafıza iptal etme para iadesi
- imza yetkisi olan mühendislikler
- 1. sınıfta üstten ders alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X