Şimdi Ara

İstanbul Öğrenci Yurtları YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene istanbulda okuyacağım. Fatih'e ulaşımı kolay olan özel öğrenci yurdu fiyatları ne kadardır? Konforu evle karşılaştırılabilir mi? ben 3 milyerdan başlıyor diye duydum hala şoktayım. yardım ederseniz sevinirim

• yukarı. yaklaşık bir fiyat söyleyebilcek biri yok mu?
  • Burda (Çamlıca'da) aylık 100 dedi arkadaşlarım.

Önceden beleşmiş ama artık parayla öğrenci alıyolarmış.
  • özel yurt istiyorum devlet yurdundansa.
  • O civarlarda 250'den aşağı yurt bulabileceğini sanmıyorum.Google'a ''İstanbul Fatih öğrenci yurtları'' diye yazarsan bence birçok yurt bulursun.Sitelerinde de fiyatları yazmaz , arayıp sorabilirsin.Yurt baktığım günler geldi aklıma da ne sıkıcı işlerdi ya
  • yurtlarda kalmış biri yorum yaparsa çook iyi olur
  • 300 tl civarından başlayıp 2-3 bin tl'ye kadar çıkabiliyor. Bence ideal olanları 600 civarı olanlar. Fakat elini çabuk tut hızlı doluyorlar açıkta kalma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbulda Ulaşım - YARDIM -
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aylık 3000 tl mi
  • bizim ev öğrenciler de kiradaydı. fatih te caddeye yakın 4+1 140 m2 , 4 klima,ankastre mutfak,2 banyo,3 tuvalet, 4 klima, alarm sistemi kira=1800 tl idi, 3000 e kira mı olur ya
  • aylık 3bin olması imkansız arkadaşım, cihangirde stüdyo daire (22m2) tutsan elektirik+su+internet+ısınma dahil 1.250tl aylık
  • ben ev değil yurttan bahsediyordum da ev kiralarını bilmek de hiç fena olmaz yardım edenlere çok teşekkürler
  • tekrar yukarı
  • Özeller uçuk hocam
  • ne kadar uçuk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkflmuhammet

ne kadar uçuk?

250 lira gibi ücretlerden başlayıp 500-600'e kadar çıkıyor.Ben Kadıköy'deki Beyaz Marmara Yurdu'nda kalmıştım.Yurt gayet güzeldi.3 kişilik odaya 330 lira vermiştim.
  • bazı üniversitelerin kampüsünün içinde yurt oluyomuş bende marmara üniversitesini(eczacılık) düşünüyorumda haydarpaşa kampüsünde yurt var mı biliyo musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkflmuhammet

ne kadar uçuk?

Maslakta arkadaşın kaldığı aylık 560tı
  • quote:

Orijinalden alıntı: to_se

bazı üniversitelerin kampüsünün içinde yurt oluyomuş bende marmara üniversitesini(eczacılık) düşünüyorumda haydarpaşa kampüsünde yurt var mı biliyo musunuz

Haydarpaşa Kampüsü'nde yurt yok.Sadece Göztepe Kampüsü'nde yurt var ama kızlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qraff -- 20 Temmuz 2010; 23:46:30 >
  • 3 arkadaş eve çıkmak daha mantıklı. Fatihte oturan biri olarak söylüyorum mümkünse bim-dia-şok marketlere yakın olsun
  • bim-dia-şok! bunlara yakın evler metro durağına yakınmış gibi pahalı olcak bikaç seneye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.