Şimdi Ara

İstanbul medeniyet tıp mı Akdeniz tıp mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav da 5k yaptım bursa da yaşıyorum ve Akdeniz ile medeniyet arasında kaldım . Bu yabancı kontenjan olayından dolayı dokuz Eylül yazmak da pek istemiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Akdenizin sınavları aşırı zormuş hocam birkaç arkadaşım gidiyor kalmaktan korka korka okuyoruz diyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uludağ tıp neden düşünmüyorsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC45EB9BA -- 11 Ağustos 2021; 17:40:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa da yaşıyorum sevmiyorum o yüzden pek istemiyorum ve Uludağ a zor dediler açıkçası korkuttular.

• Uppp

• Tıp kolay olmaz zaten akdeniz iyidir hocam.Bana tutsa direkt yazar giderdim.

• sağlık bilimlerine(hamidiye olan) bak bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lavidaesbuena L kullanıcısına yanıt

Bursayi neden sevmiyorsunuz güzel bir sehir degil mi?

• 2021TytAytYolcusu 2 kullanıcısına yanıt
    Öğrenci şehri değil bence ulaşım falan bir çok şehre göre pahalı kiralar öyle yurdunu da pek beğenmiyorlar.

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    Orayı hiç düşünmemiştim ama bakayım

• Eğitim olarak hamidiyeden çok gülhane öneririm.

• hccmevltt1 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı +

• Ben imü yazıp gecicem

• Hocam tercih en çok da isteklerinize bakmalı, ailenize yakın mı olmak istersiniz uzak mı? Relax mı okumak istersiniz sınırlarınızı zorlamak mı? Önceliklerinizden bahsederseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. O sıralama pek bir anlam ifade etmez isteğinizi karşılamıyorsa

• OddNegotiator O kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam . Sosyal imkanı daha fazla olan bir yerde okumak istiyorum . Aileye yakınlık uzaklıkta dert değil benim için

Hocam akdenizin zor olduğunu yukarıda da yazdılar zaten. Sosyalleşme imkanları bakımından Akdeniz Medeniyet'e göre daha iyidir ama bu zorluktan dolayı kendinize ve aktivitelerinize istediğiniz kadar zaman ayıramayabilirsiniz. Medeniyet ise eskiye kıyasla zorlaşıyormuş ama Akdeniz kadar zor değildir zannımca. Medeniyet'in artısı konumu zaten, kadıköy'e kısa sürede inebilirsiniz. Üniversitede ekstra bir şey yok gibi. Akdeniz'in eğitimi de iyidir, göz önünde bulundurun bence. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur hocam.

Teşekkürler sağolun

• Hocam bir de Gülhane düşünmüyorsanız sebebi nedir?

Çok fazla muhafazakar kesimin gittiğinden bahsettiler biraz çekindim açıkçası ama çok bir bilgim de yok okul hakkında.

Hocam akdeniz dışında Hamidiye ve medeniyetin de bu konuda pek bir farkı olacağını düşünmüyorum. Bence okul değil de şehir tercihi yapmalısınız. Wdoms'tan okullarin kuruluş tarihine baktığımda hamidiyeye 2016, medeniyete 2013, akdenize 1973, gülhaneye 1981 diyor. Akdeniz ve gülhane daha köklü gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.