Şimdi Ara

istanbul-maltepe'de kebab yenilecek yer önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler aylardır yiyemedim.lahmacunu falan da özlemedim değil hani.eskiden kebabçı vardı tanıdık ama o da kapadı.hacıoğlu falan demeyin onu biliyorum başka öneriler istiyorum.lütfen yiyip bildiğiniz, gördüğünüz yerleri yazarsanız iyi olur, kulaktan dolma bilgiler olmasın.

• Binço var binçonun hemen yan tarafında bi yer var adını unuttum, yine binço'nun arka sokağında bi yer var yanlış hatırlamıyorsam kahve gibi bi yerdi sonra kebapçı oldu başka Şahmaran vardı orası'da kapandı.
  • bırak kebabı mebabı.
    Dürüm ye dürüm.

İdealtepe'de Çınaraltı isminde, fakat köprüaltında bulunan bir yer.
    Caddedeki Las-sa nın karşısında. Yani idealtepe sahil köprüsünün hemen altında.

Yok böyle bir dürüm.
  • banada lazim aynen
  • Minibüs Caddesi üzerinde Dream Hill Hotel' in yanında ki kebapçıyı tavsiye ederim:

istanbul-maltepe'de kebab yenilecek yer önerisi
  • Hacıoğlundan gerisi yalandır ayrıca Carrefour da Hd iskender var sinemanın olduğu katta oranın iskenderi çok güzeldir.
  • maltepe-çeltik

beytisini tatman lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Ankara'da kasap arıyorum?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet beyler maltepeli kardeşiniz geldi.

öncelikle iyi aksamlar..

Dürümcü olarak sana dürümcü hacı ustayı öneririm.

Etliekmek istersen yanlıs hatrlamyosam adatepe tarafnda erkonyalılar etli ekmek var öneririm.

Dönerci olarak tabiki Ali Usta.

Yalnız benim sana tavsiyem Erzurum Cağ Kebap olcaktır.
    hayatımda yediğlm en lezzetli yemek. Nerede dersen Fenerbahçe Askeri eğlence yeri var ya onun ilerisinde cıkmaz sokakta. şiddetle tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdealtepe sahil Çiçek Izgara'da köfte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juweLyn*

Evet beyler maltepeli kardeşiniz geldi.

öncelikle iyi aksamlar..

Etliekmek istersen yanlıs hatrlamyosam adatepe tarafnda erkonyalılar etli ekmek var öneririm.

hayatımda yediğlm en lezzetli yemek. Nerede dersen Fenerbahçe Askeri eğlence yeri var ya onun ilerisinde cıkmaz sokakta. şiddetle tavsiye ederim...

Benim söyleceklerimin tamamını söylemiş arkadaş

Bir Fenerbahçe'deki yeri bilmiyordum Kartal'daki Çağ Kebapçısı da güzeldir.

• Zümrütevler Avrasya Dürüm
  • Çınaraltı güzel yapıyordu. Son 2 senedir yiyemedim, son durumu hakkında bi fikrim yok.
    Abooov vardı birde, o da fena değildi. CarrefourSA (Eski ChampionSA)'nın karşısında.

Üşenmem dersen Küçükyalı'ya Konyalı Etli Ekmeğe git. En son 5 TL yapmışlardı fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 6 Kasım 2011; 1:57:01 >
  • Erkonyalılar Etli Ekmek Küçükyalı'da değil mi ? Ayrıca ordan yemedim ama Kazasker'de de Etli Ekmek'çi var Vedat Milor falan gitmişti hatta.

Aboov'dan çok fazla zehirlenen tanıyorum, annem belediyede yazı işlerinde çalışıyor sürekli aldığı cezaları falan görüyorum.

Çınaraltı'nı biliyorum efsanedir orası.

Çeltik, Binço, Aras Bey(Binço'nun yanında demiş arkadaş burasıydı heralde)'e bakıcam bir ara başka bilen var mı ?
    Maltepe dışında Bostancı, Bağdat Caddesi civarı falan da olur.

Not:Bostancı'dan Dondurmacı Yaşar Usta var gitmeyen varsa haberi olsun Bostancı diyince aklıma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

Erkonyalılar Etli Ekmek Küçükyalı'da değil mi ? Ayrıca ordan yemedim ama Kazasker'de de Etli Ekmek'çi var Vedat Milor falan gitmişti hatta.

Aboov'dan çok fazla zehirlenen tanıyorum, annem belediyede yazı işlerinde çalışıyor sürekli aldığı cezaları falan görüyorum.

Çınaraltı'nı biliyorum efsanedir orası.

Çeltik, Binço, Aras Bey(Binço'nun yanında demiş arkadaş burasıydı heralde)'e bakıcam bir ara başka bilen var mı ?
    Maltepe dışında Bostancı, Bağdat Caddesi civarı falan da olur.

Not:Bostancı'dan Dondurmacı Yaşar Usta var gitmeyen varsa haberi olsun Bostancı diyince aklıma geldi.

Bostancı da ki Yaşar ustayı herkese tavsiye ederim.Lunaparkın ilerisinde minibüs yolu üstünde benzincinin karşısında kalıyor.Gerçekten dondurması süper.Gazetelere de çıktı.Denemelisiniz.

Maltepe de hacıoğlu fena değil.Sahilde ünlüer gurme var orasıda iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 6 Kasım 2011; 21:08:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

quote:

öncelikle iyi aksamlar..

Kartalda Erzurum Cağ kebapçısıda baya iyidir.Sahilyolu ile minibüs yolu arasında kalıyor.Trenlede gidilebilir çok yakın.Kartal merkezde değil Atalar'da buarada.Orayıda tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

quote:

öncelikle iyi aksamlar..

Kartalda Erzurum Cağ kebapçısıda baya iyidir.Sahilyolu ile minibüs yolu arasında kalıyor.Trenlede gidilebilir çok yakın.Kartal merkezde değil Atalar'da buarada.Orayıda tavsiye ederim.

benim okula yakın o zaman bi araştırıyım onu da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.