Şimdi Ara

İstanbul Kültür Üniversitesi Kötülüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lise 2 den sonra mesleki açık lise yazılma kararını aldım ve 2 senede bitirdim. OBP puanımla bu üniversiteye %50 bursla kayıt oldum parasını verdim her bir şeyini eksiksiz tamamladım ve herkesle beraber aynanda kayıt oldum fakat kayıt sırasında kartımın daha çıkmadığını ve 1 2 hafta sonra öğrenci işlerinden alabileceğimi söylediler tamam dedik. 3 hafta 4 hafta geçti kart yok ek tercihlerin kartları bile çıktı fakat benim ki yok bugün yine gittiğimde millet kartlarını alıyordu fakat yine benim kartım yok. Bugün baya sert çıktım öğrenci işlerine ismimi filan not aldı pazartesi gel dedi fakat dedim siz beni böyle sürekli oyalıyorsunuz ben güvenliğe her gün tc kimlik numaramı vermek zorunda değilim dedim, bizimde yapabileceğimiz bir şey yok dedi sadece ileticem notunuzu dedi bende baya sinirle bırakıp geldim. Arkadaşlar pazartesi de kartım çıkmaz ise ne yapmam gerekiyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.

• ufak şeyler. takılma. itü'de öğrenci işlerinin bize yaptığını görsen halimize acırdın :)
  • 1 tane Öğrenci Belgesi alıp onu gösterin güvenliğe. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MLoveR

1 tane Öğrenci Belgesi alıp onu gösterin güvenliğe. :)

Sorun orda güvenlikler sıkıntı gösteriyorum kağıdı yok diyor tc kimliği ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.