Şimdi Ara

İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE / VİZYONPARK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...2000 senesinde batan ihlasfinans diye bir banka vardı burada benim 8199 $ param battı ...Ödeme yapmıyorlar ama küçükçekmecede vizyon park avm diye bir yer varmış ve buradan paramın karşılıgı olan 14.354 TL param ile alışveriş yapacagım...Ben Ankara'da oturuyorum ve orası hakkında herhangi bir bilgiye sahip degilim ...Lütfen orayı bilen arkadaşlar biraz bilgi verirse sevinirim.. Stopcu vs... midir yoksa sifir ürün mü satıyor yani biraz bilgiye ihtiyacim var ...Teşekkürler..

• Up
  • Yok mu Bilgisi olan ¿?
  • dün söyleseydin gider bakardım bizim ordaymış ama şimdi evde değilim şehir dışına çıktım
  • buna hakları var mı? belki paranızı ödetirsiniz bi avukata sordunuz mu acaba?

edit: vizyonpark.com.tr/

bana bi slr alsana yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photograph -- 27 Şubat 2012; 14:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha55

buna hakları var mı? belki paranızı ödetirsiniz bi avukata sordunuz mu acaba?

hocam avukatta ayrı bir para istiyor ya ... dayımında 17.000 $ ı battı içeriden 30.000 TL e geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaşarSofT

quote:

hocam avukatta ayrı bir para istiyor ya ... dayımında 17.000 $ ı battı içeriden 30.000 TL e geliyor

site linkini az önceki mesaja eklemiştim zaten üstünden seneler geçmiş. ihtiyacınız varsa alın ya da ordan alıp başka yere satarak paraya çevirin bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaşarSofT

quote:

site linkini az önceki mesaja eklemiştim zaten üstünden seneler geçmiş. ihtiyacınız varsa alın ya da ordan alıp başka yere satarak paraya çevirin bence

bende öyle düşünüyorum bütün paraya diz üstü bilgisayar almayı düşünüyorum telefon veya navigasyon cihazida olabilir...

• Dostum2000 senesindeki 8.000 dolara karşılık 15 000 tl mi veriyorlar ? Çıldırdın mı sen kabul eilir mi bu? enflasyon diye bir şey var, sakın kabul etme. Ayrıca paranı geri alamama iye bir şey yok, bu kadar ezik olmayın allah aşkına mücadelesini verin hakkınızın
  • Dayımın içeride 17 .000 $ ı var daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11072008 -- 27 Şubat 2012; 20:28:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.