Şimdi Ara

istanbul kocaeli arası ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar otobüs dışında bu iki il arasındaki ulaşımı nasıl sağlarım? tren, deniz otobüsü vs. bir şeyler var mı ? en mantıklısı hangisi ? üniversiteye başlayacağım bu yıl kocaeli'nde. bir kaç haftada bir istanbul'a gitmek istiyorum. nasıl yapmalıyım ulaşımı ?

teşekkür ederim.

• Fakir misin nesin defol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeliden 200e binince kartal metroya kadar gidebiliyosun. Ama 200 asiri kalabalik ben 401 veya 402ye binip son durakta inip(tuzla) son duraktan da hehangi bi otobuse binip kartal metroya kadsr geciyorum.

Paran coksa efeturla da gidebilirsin ya da hizli trenle de gidebilirisn pendige kadar. Ordan otobus yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 1 Ağustos 2015; 17:25:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizli tren var ama duraklarini bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaş Kartal'dan servisle gidip geliyor , aylık servis ücreti 360 tl olması lazımdı
  • iSTANBULA GİDİP NAPIYONUZ
  • Kocaeli'de eve çık, yurda gir o yol çekilmez her gün. En iyi ihtimal zibilyon tane servis kalkıyor onlarla gidersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Ankara-Eskişehir arası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trenle gidersin ucuz olur benı eniştem kocaelinde yaşıyo istanbulda çalışıyor her sabah trenle işe gider yıllardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Kocaeliden 200e binince kartal metroya kadar gidebiliyosun. Ama 200 asiri kalabalik ben 401 veya 402ye binip son durakta inip(tuzla) son duraktan da hehangi bi otobuse binip kartal metroya kadsr geciyorum.

Paran coksa efeturla da gidebilirsin ya da hizli trenle de gidebilirisn pendige kadar. Ordan otobus yine.

peki hızlı tren nerden kalkıyor kocaeli'nde ? ben umuttepe'de olacağım büyük ihtimalle. yakın mı tren garı ile umuttepe arası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Kocaeli'de eve çık, yurda gir o yol çekilmez her gün. En iyi ihtimal zibilyon tane servis kalkıyor onlarla gidersin.

umuttepe'de yurtta kalacağım ilk yıl hocam. sadece bir veya iki haftada bir istanbul'a gitmek istiyorum.
  • Istanbulda nerdesin?
    Ben Umuttepe Kartal arasında baya bi sene gittim geldim. Her çeşit vasıtayi da kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Istanbulda nerdesin?
    Ben Umuttepe Kartal arasında baya bi sene gittim geldim. Her çeşit vasıtayi da kullandım.

istanbul'da kalmayacağım ben. kocaeli'ne üniversiteye gideceğim. umuttepe'deki yurtlardan birinde kalacağım. sormak istediğim şu; mesela haftasonumu istanbul'da geçirmek istedim diyelim. umuttepe'den ulaşımı nasıl sağlarım istanbul'a ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir misin nesin defol

quote:

Istanbulda nerdesin?

istanbul'da kalmayacağım ben. kocaeli'ne üniversiteye gideceğim. umuttepe'deki yurtlardan birinde kalacağım. sormak istediğim şu; mesela haftasonumu istanbul'da geçirmek istedim diyelim. umuttepe'den ulaşımı nasıl sağlarım istanbul'a ?

İstanbulda bi yere gideceksin elbet onun için diyorum.
    Umuttepeden otogara git. 200 ün ilk durağı orası zaten. İllaki oturarak gidersin. Kent kart geçiyor hepsinde. Kartal köprüsünde inince istediğin yere gidersin.

Trenin sefer sayısı az ve daha pahalı olur. Zaten Pendik Garından ulaşım seçeneği daha az.

• umuttepeden bincen otogar otobusene otogardan bincen 200 numaraya ordan kartala metro ile de kadikoye gec ordan da istedigin yere veya 17 liraya kiy efetur metro felan bin otobuse uskudar harem bayrampasa otogar kavacik artik nerde inmek istersen

• quote:

arkadaşlar otobüs dışında bu iki il arasındaki ulaşımı nasıl sağlarım? tren, deniz otobüsü vs. bir şeyler var mı ? en mantıklısı hangisi ? üniversiteye başlayacağım bu yıl kocaeli'nde. bir kaç haftada bir istanbul'a gitmek istiyorum. nasıl yapmalıyım ulaşımı ?

teşekkür ederim.

Hangi bölüm hocam?

Arkdaşlarım var orada bir otobüs ile ulaşımı sağladıklarını söylüyorlardı.İlk soruyu o yüzden sordum bölüm aynı ise giderdiniz beraber

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

arkadaşlar otobüs dışında bu iki il arasındaki ulaşımı nasıl sağlarım? tren, deniz otobüsü vs. bir şeyler var mı ? en mantıklısı hangisi ? üniversiteye başlayacağım bu yıl kocaeli'nde. bir kaç haftada bir istanbul'a gitmek istiyorum. nasıl yapmalıyım ulaşımı ?

teşekkür ederim.

Hangi bölüm hocam?

Arkdaşlarım var orada bir otobüs ile ulaşımı sağladıklarını söylüyorlardı.İlk soruyu o yüzden sordum bölüm aynı ise giderdiniz beraber

tıp hocam

• Arada bir gelip gidiceksen. 200 var. Kartal metroya geliyor. Onunla gidip gelirsin.

Surekli gidip geliceksen. Kocaelinden ostanbula servisler var.

• quote:

quote:

quote:

Istanbulda nerdesin?

İstanbulda bi yere gideceksin elbet onun için diyorum.
    Umuttepeden otogara git. 200 ün ilk durağı orası zaten. İllaki oturarak gidersin. Kent kart geçiyor hepsinde. Kartal köprüsünde inince istediğin yere gidersin.

Trenin sefer sayısı az ve daha pahalı olur. Zaten Pendik Garından ulaşım seçeneği daha az.

çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

teşekkür ederim.

Hangi bölüm hocam?

tıp hocam

Bölüm aynı değil fakat araştırırsan çok kolay olduğunu göreceksin.Fiyatları 2 (küsüratı var) TL civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.Tek otobüsle istanbula kadar gidiyorum diyorlardı.Bilgin olsun.

• Ben geçen sene istanbyl'dan gidip geldim.

200 numara kartal'a götürüyor 3.65
    Efetur avrupa 20 anadolu 17 lira.

Servisler anadolu 330 avrupa 400 gibiydi ortalama.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.