Şimdi Ara

IStanbul - karabuk yol tarifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.istanbuldam karabuge gitmem gerekiyor tatil donusu.arabamla gidecegim ve ilk defa karabuge gitcem.hangi yoldan gidebilirim ? Daha cabuk gidip gelecegim yol tarifi rica ediyorum.c.tesi ogleden sonra 4 gibi cikip kac saatte safranboluya varabilirim ?

Simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Step 1 :

www.google.com adresine gir .

Step 2 :

google maps yazıp arat

Step 3 :

A noktası başlangıç olarak istanbul ve bulunduğun ilçe yaz

Step 4 :

B noktası bitiş olarak karabük merkez yaz

Step 5 :

Ekranın solunda kalan yol tariflerini oku . Haritadaki yolu incele

Boluya kadar e80den devam edip sonra d755 üzerinden 5 saatte gidebilirsin
  • Gebze-İzmit-Düzce-Bolu-Gerede-Karabük

Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi..Bizde sürekli Kastamonuya gideriz.Ordan aklımda kalan bu şekilde.
  • Tesekkurler arkadaslar.peki yollar nasil ? Mapste baktim 4 kusur saat gosterdi.ben ozel aracimla gitsem yine 5 saat mi ? Otoban da allah ne verdiyse basarim.otoban sonrasi ideal hizlarda giderim mecbur.arac c4 1.6hdi 110 hp

• Biz normalde çok hız yapmadan safranboludan 4-4.5 saate geliyoruz..Dayım var benim mesela deli gibi kullanır 3 saate geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Biz normalde çok hız yapmadan safranboludan 4-4.5 saate geliyoruz..Dayım var benim mesela deli gibi kullanır 3 saate geliyor

Arac ve hiz neydi hocam ? Ben 170-200 arasi otobanda yardiririm gerede cikisina kadar.ondan sonra 120 falan giderim.peki yollar nasil gerededen sonra ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara antalya yol onerisi
    10 yıl önce açıldı
    ANKARA-ABANT Yol Durumu Nasil?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbuldan otobana girip yeniçağ gişelerinden çıkar oradanda gerede ve safranboluya gidebilirsiniz otobanda sakarya ve yenicağ yakınlarında çalışma var onun dışında yollar çok güzel yeniçağ karabük arası yeni yapıldı oralarda güzel sıkıntısız bir yolculuk geçireceğinizi umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amenna__20

istanbuldan otobana girip yeniçağ gişelerinden çıkar oradanda gerede ve safranboluya gidebilirsiniz otobanda sakarya ve yenicağ yakınlarında çalışma var onun dışında yollar çok güzel yeniçağ karabük arası yeni yapıldı oralarda güzel sıkıntısız bir yolculuk geçireceğinizi umuyorum.

Tesekkur ederim oncelikle.ilk defa oraya gidecegim icin tereddut ediyorum yol konusunda.bi kacirirsam veya yanlis saparaam ya ankaraya ya samsuna kadar giderim herhalde.

Otobana girdikten sonra boluyu gececekmiyim? Gectikten sonra yenicag giseleri icin levha falan var mi ? Birde otobanda o hizlarda , normal yolda 120 ile gitsem (maks) kac saatte giderim tahminen ?

• evet bolu dağını geçtikten sonra abant bolu batı bolu doğu ve sonrasında yeniçağ ve gerede gişeleri gelir ister gerede den çıkın ister yeniçağa gerede gişeleri yolu biraz uzatıyor tabelalar sizi yönlendirir zaten. otoban sonrası 110 u geçmezseniz iyi olur radar olma ihtimali var yol kenarlarında köyler olduğu için yollara hayvanda çıkıyor gözünüzü yoldan ayırmayın otoban sonrasını 2 saatte geçersiniz
  • Cok tesekkur ederim hersey icin.dikkat edecegim dediginiz yerlere.anlasilan 4- 4,5 saatlik yok beni bekliyor.arkadas havaalani da yokmus karabukte ucakla giderim diyordum

Bakalim karabuk nasil biryermis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.