Şimdi Ara

İstanbul Kadıköy'de uydunet online oyun performansı nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi istanbul Kadıköy'de oturuyorum ve uydunet bağlamak için gelicekler Kadıköy tarafında uydunet kullanan var mı memnunmusunuz?

Sürekli kopmalar normalinden düşük hızlar alma gibi sorunlar yaşatır mı uydunet?

Yoğun olarak ps4 online oynuyorum uydunet online oyun konusunda berbat diyorlar kafam karıştı varmı böyle bir durum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 27 Şubat 2015; 2:13:55 >

• Fikri olan varmı ?
  • Neden uydunette ısrarcısınız ki? Kadıköyde zaten hat kalite problemi yok. Tüm servislerin vereceği bağlantı aşağı yukarı aynı. Olay sorun oluştuğunda çözüme ulaşıp ulaşılamaması.

Hepsi birbirinden kötü ancak uydunet bu konuda daha kötü. Bir kere yüzyılın en kalitesiz aletini modem diye kullanıyorsun, binbir tane sorunu var. Wi-fi çekim kalitesi çok kötü, sürekli kopmalar yaşatıyor, ısınıyor vs. Şahsen ben kadıköydeyken tek kaldığımdan sadece interneti kullanacağımda modemi çalıştırıyordum. Çünkü uzun süre açık kaldı mı kafayı yiyor alet.

İkincisi gece gönül rahatlığıyla oyun oynayamazsın. Nerede olursan ol, haftanın 2-3 günü gece internet berbat olur. Gece saatlerinde bakım yapıyorlarmış, o yüzdenmiş.

Bir başka konu benim bir haftadır muzdarip olduğum kopma sorunu. Bir haftadır bir tık ilerlemiş değiliz. Müşteri hizmetleriyle sürekli aynı muhabbeti yapıyoruz. Her defasında modemden ayar yaptırıyorlar, bok varmış gibi.

Eve servis elemanı geliyor, traceroute gösteriyorum boş boş bakıyor. Speedtestten hız kontrolü yapıp gidiyor. Gerçi servis elemanı kalitesi hepsinde kötü, ttnet'in elemanları daha beterdi, sokakta görsen tecavüzcü dersin, öyle barzo tipler. Tabii ki teknik anlamda bilgileri sıfırın altında.

Diyeceğim o ki, boka nazaran tezek diyerek seçiminizi ttnet'den yana kullanmanızı öneririm. Ya da superonline'ı araştırın isterseniz, ben kullanmadım gerçi onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KFMSKYM

Neden uydunette ısrarcısınız ki? Kadıköyde zaten hat kalite problemi yok. Tüm servislerin vereceği bağlantı aşağı yukarı aynı. Olay sorun oluştuğunda çözüme ulaşıp ulaşılamaması.

Israrcı olma sebebim uydunetin fiyatı ttnete göre oldukça avantajlı olması.

ttnette 16mbit 50gb akkli fiyat uydunette 25mbit 150gb akkli fiyata denk geliyor neredeyse.

1 hafta hakkım varmış sanırım deneyip ona göre karar vericem gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 28 Şubat 2015; 20:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: KFMSKYM

Neden uydunette ısrarcısınız ki? Kadıköyde zaten hat kalite problemi yok. Tüm servislerin vereceği bağlantı aşağı yukarı aynı. Olay sorun oluştuğunda çözüme ulaşıp ulaşılamaması.

Israrcı olma sebebim uydunetin fiyatı ttnete göre oldukça avantajlı olması.

ttnette 16mbit 50gb akkli fiyat uydunette 25mbit 150gb akkli fiyata denk geliyor neredeyse.

1 hafta hakkım varmış sanırım deneyip ona göre karar vericem gibi gözüküyor.

Kadıköyde kullanıyoru msorun yok, 100 Mbps. Adres verirseniz ping deneyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103271352

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zordion kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berbat kadikoyde ikamet ediyorum hizmetten memnun degilim her oyun kopuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala berbat 2016dayız..

Keşke bu okuma ve araştırmalarımı geçen yıl yani 2015 Ocak ayında da bu şekilde detaylı yapmış olsaydım öyle uydunete geçmeye karar verseydim..

Son pişmanlık fayda etmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 26 Ocak 2016; 17:11:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.