Şimdi Ara

istanbul ici yavru kopek ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar petshoptan hayvan alanlara oldum ilasi uyuzum yillardir kedi vs besledim fakat kopek gibi parka salip yuruyemiyorsunuz bu arada simsiyah pitbull var burda calistigim yerde sokak kopegi cok korkuyor hayvancagiz ev kucuk bizim boyutu da yapisi geregi oyle buyuk degil yavrusu var 6 aylik veya 4 falan onu mu alsam sizce hayvanlari cok severim bazi serefsizler gibi asla siddet uygulamam ve disari atmam pisman olup

bu arada cinsi farketmez hatta sokak kopegi olsun ozellikle istanbul ici yavru kopek varsa gordugunuz bildiginiz sahiplenmek isterim yavru istememin sebebi ben egiteyim vs. hatta sahiplendirecek biri cikarsa surekli istedigi vakit hayvani gormeye gelebilir surekli disari cikarip dolastiririm kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 30 Ağustos 2013; 20:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

arkadaslar petshoptan hayvan alanlara oldum ilasi uyuzum yillardir kedi vs besledim fakat kopek gibi parka salip yuruyemiyorsunuz bu arada simsiyah pitbull var burda calistigim yerde sokak kopegi cok korkuyor hayvancagiz ev kucuk bizim boyutu da yapisi geregi oyle buyuk degil yavrusu var 6 aylik veya 4 falan onu mu alsam sizce hayvanlari cok severim bazi serefsizler gibi asla siddet uygulamam ve disari atmam pisman olup

bu arada cinsi farketmez hatta sokak kopegi olsun ozellikle istanbul ici yavru kopek varsa gordugunuz bildiginiz sahiplenmek isterim yavru istememin sebebi ben egiteyim vs. hatta sahiplendirecek biri cikarsa surekli istedigi vakit hayvani gormeye gelebilir surekli disari cikarip dolastiririm kesinlikle

fatih belediye barınagına 1 hafta içinde en geç uğramanı tavsiye ederim. çok iyi alman kurdu ve cocker var. sokaga atılmış halde bulmuşlar. linkte veriyim incele bi http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/

• Eğer ücretli alabilirim diyorsan istediğin türü istediğin köpeği istanbul içi bulabilirim.Sokak köpeğine bile bakarım diyorsan güzel köpek besleyeceğini düşünüyorum.Çevremde çok köpek üreten arkadaşım var.Düşünürsen özel mesaj at konuşalım.Ücretsiz bile olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xen_44

Eğer ücretli alabilirim diyorsan istediğin türü istediğin köpeği istanbul içi bulabilirim.Sokak köpeğine bile bakarım diyorsan güzel köpek besleyeceğini düşünüyorum.Çevremde çok köpek üreten arkadaşım var.Düşünürsen özel mesaj at konuşalım.Ücretsiz bile olabilir belki.

Hocam çok teşekkürler fakat önceliğim sokak köpeği. Hatta asıl önceliğim ise bizzat dışarıda olan bir köpek yani beslenen değil de. Kesinlikle uğrayım barınağa. 5-10 KG lık mamalar görüyordum markette kedi beslediğimden dikkat etmemiştim. Bunlar ne kadar acaba barınağa götürelim. İyi bir iş yapıyor insanlar sonuçta az, çok destek olmak lazım.

Yahu yazamadım mobilde bahsettiğim köpek pitbull idi fakat hayvan korkmuş aç, susuz.. (annesi büyük olan) Kasap kapalıydı yiyecek alacaktık zaten hep oralarda.. Herneyse, hayvanı nasıl eğitirsek öyle olur diye düşünüyorum. Kaldı ki seçimim o yavru pitbull olursa büyüdüğünde ağızlık takarım büyük ihtimal ne olacağı belli olmaz agresif hayvan. Bakalım biraz daha belki çevreden falan çıkar. :)

Bahçe vs. yok. O yüzden sürekli akşam veya sabah gezdireceğim hayvanı. İzin günlerimde vs. zaten parka falan giderim. Eve yakın olan parkta var.

• Kediyi salamıyorum köpeği salarım filan çok yanlış. Köpeğin cinsi ne olursa olsun tasmasız kesinlikle dışarıya çıkılmaz. Hırsızını filanını geçtim benim köpeğime saldırsa sahibi olarak senin canını iyi yakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Kediyi salamıyorum köpeği salarım filan çok yanlış. Köpeğin cinsi ne olursa olsun tasmasız kesinlikle dışarıya çıkılmaz. Hırsızını filanını geçtim benim köpeğime saldırsa sahibi olarak senin canını iyi yakarım

git yat uyu sen dusunme boyle seyleri bak uykun gelmis senin veya anlamiyorsun bazi okudugun seyleri nereden cikardin bunu ayrica durduk yere klavye delikanliligi yapma ergene bak

• quote:

quote:

Kediyi salamıyorum köpeği salarım filan çok yanlış. Köpeğin cinsi ne olursa olsun tasmasız kesinlikle dışarıya çıkılmaz. Hırsızını filanını geçtim benim köpeğime saldırsa sahibi olarak senin canını iyi yakarım

git yat uyu sen dusunme boyle seyleri bak uykun gelmis senin veya anlamiyorsun bazi okudugun seyleri nereden cikardin bunu ayrica durduk yere klavye delikanliligi yapma ergene bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yargisiz infaz yaptin sinir olmustum kusura bakma elbette ki hayvan bu golden bile olsa tasmayla dolastirmak lazim insan icinde pitbull u beslersem agizlik takarim diye dusunuyorum ne kadar egitsekte biraz agresif cins

• güncel pitbull u alacağım gibi böyle giderse hem hayvan da heba olmamış olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.