Şimdi Ara

İstanbul içi adres bilen varsa yardım lütfen(maslak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet modemim bozuk çıldırma raddesine geldim elimde bi servis adresi var ben 4. levent' ten buraya nasıl giderim yardım ederseniz sevinirim

ERDEBİL CEVAHİR İŞ MERKEZİ AYAZAĞA-MASLAK YOLU NO:5 MASLAK

• mecidiyeköy de in.Kime sorsan gösterir.Eğer bu benim bildiğim Cevahir ise mecidiyeköy den şişliye doğru yürürken sol tarafta kocaman bi bina.Başka varsa bilmiyorum.Dediğim gibi mecidiyeköy de in en fazla 10 dakka yürürsün.O da sallana sallana gidersen
  • bizde arkadasla cevahir ilk acıldığında gidelim dedik bulamadık sormayada utandık kocaman alısveris merkezi bilmiyonuzmu dicekler diye

ya bu arkadasın aradığı iş merkezi.@fixed senin ve benim dediğim alısveris merkezi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lèon -- 19 Haziran 2006; 16:38:07 >
  • sana bana göre alışveriş , orda çalışanlara göre iş merkezi

Başka ise söylediği yer bilemiyorum
  • ikinizde yanılıosunuz desem nasıl olur :D

adresi soran benim ama şişli mecidiyeköy civarını avcumun içi gibi bilirim şişlide okudum çünkü

bu işmerkezi alışverişmerkezi değil ve maslakta

bekliorum lütfen yardım
  • alışveriş merkezi değil

maslak da yol üzerinde olması lazım

opet benzincisinin oralarda .
  • sarıyer-beşiktaş arabalarına bin.sanırım maslaktan geçiyorlar.ayazağa bp'de inersin.indiğin zaman yolun karşına geç.karşına bir sürü plaza çıkacak.o plazalardan biri.herhangi bi plazanın güvenliğine sorarsan sana gösterir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O plazalardan hangisi işte olay o her plaza aralığı bir durak Opet benzinci demiş bi arkadaş bide bp var ikiside maslak araları bi durak ama maslak güneşi çok pis oluo

Allah aşkına dışarısı cehennem gibi bilen biri varsa söylesinde haşlanmiim bende :(

bu arada onu da geçtim ayazağa filan dio ya daha aşşağısıysa maslağın ölürüm valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.