Şimdi Ara

İstanbul hukuk İ.Ö mü marmara hukuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok kararsız kaldım sizce hangisini üste yazmalıyım

• marmara hukuk bence. iö seçmeye ne gerek var ki? marmara hukukta gayet iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 485226

marmara hukuk bence. iö seçmeye ne gerek var ki? marmara hukukta gayet iyidir.

arkadaslarım hep istanbulda birde evime daha yakın ama i.ö de vakıf bursu alırken sıkıntı oluyrmus o yüzden kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

quote:

arkadaslarım hep istanbulda birde evime daha yakın ama i.ö de vakıf bursu alırken sıkıntı oluyrmus o yüzden kararsız kaldım

bende iö yazma konusunda çok düşündüm ama sonra vazgeçtim. istanbul iö olacağına marmara hukuk olsun mis gibi. hem daha ucuz iö e göre, hemde saatleri daha güzel öğleden sonrası bana kalıyo vs. evinden gitme-gelme durumlarını da iyi düşün sen. ona göre karar ver..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

quote:

bende iö yazma konusunda çok düşündüm ama sonra vazgeçtim. istanbul iö olacağına marmara hukuk olsun mis gibi. hem daha ucuz iö e göre, hemde saatleri daha güzel öğleden sonrası bana kalıyo vs. evinden gitme-gelme durumlarını da iyi düşün sen. ona göre karar ver..

bakıcaz artık ya 3 gün var daha

• Seninle hemen hemen aynı durumdaydım .Ben İstanbul İÖ yazdım.Marmara eğitim açısından İstanbul kadar iyi olmasına rağmen sosyallik anlamında kötü durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.