çok kararsız kaldım sizce hangisini üste yazmalıyım
marmara hukuk bence. iö seçmeye ne gerek var ki? marmara hukukta gayet iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: 485226
arkadaslarım hep istanbulda birde evime daha yakın ama i.ö de vakıf bursu alırken sıkıntı oluyrmus o yüzden kararsız kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: justcalw_07
quote:
arkadaslarım hep istanbulda birde evime daha yakın ama i.ö de vakıf bursu alırken sıkıntı oluyrmus o yüzden kararsız kaldım
bende iö yazma konusunda çok düşündüm ama sonra vazgeçtim. istanbul iö olacağına marmara hukuk olsun mis gibi. hem daha ucuz iö e göre, hemde saatleri daha güzel öğleden sonrası bana kalıyo vs. evinden gitme-gelme durumlarını da iyi düşün sen. ona göre karar ver..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: justcalw_07
quote:
bende iö yazma konusunda çok düşündüm ama sonra vazgeçtim. istanbul iö olacağına marmara hukuk olsun mis gibi. hem daha ucuz iö e göre, hemde saatleri daha güzel öğleden sonrası bana kalıyo vs. evinden gitme-gelme durumlarını da iyi düşün sen. ona göre karar ver..
bakıcaz artık ya 3 gün var daha
Seninle hemen hemen aynı durumdaydım .Ben İstanbul İÖ yazdım.Marmara eğitim açısından İstanbul kadar iyi olmasına rağmen sosyallik anlamında kötü durumda.